19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir; “MHP Kilit Parti Oldu”

Gebze 25.06.2018 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “MHP Kilit Parti Oldu”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 24 Haziran seçimlerini değerlendirerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçildiği seçimlerde MHP Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kilit parti konumuna geldi.” dedi.

Bütün olumsuzluklara rağmen herkes gereken cevabı aldı. Çok hoş olmayan bir seçim olsa da, tüm şer odaklarına rağmen 3 hilalin boynunun eğilmediği, MHP’nin yüzde 3-4’lerde kalmadığı, Cumhur İttifakı dediğimiz ve arkasında durduğumuz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçildi. MHP’de mecliste kilit bir parti konumuna geldi. Seçmenimiz, meclisin denetimini büyük Türk milleti MHP’ye verdi. HAYIRLI OLSUN Bizde bundan sonraki süreçte; Cumhur İttifakının devam etmesi, 2023 hedefine doğru koşarken cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılının kutlanacağı 2023’te; güçlü, büyük Türkiye ülküsüne doğru atılacak adımların hepsine MHP’liler olarak mecliste olacağız. Seçimler büyük Türk milletinin gönlünde böyleymiş. Seçimlerin Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum. Başta milletvekilimize ve adaylarına, teşkilat mensuplarına, sandık görevlilerimize, Gebzeli hemşerilerimize ve yerel basına teşekkür ederiz.” diye konuştu.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 24 Haziran seçimlerini değerlendirerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçildiği seçimlerde MHP Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kilit parti konumuna geldi.” dedi.

Bütün olumsuzluklara rağmen herkes gereken cevabı aldı. Çok hoş olmayan bir seçim olsa da, tüm şer odaklarına rağmen 3 hilalin boynunun eğilmediği, MHP’nin yüzde 3-4’lerde kalmadığı, Cumhur İttifakı dediğimiz ve arkasında durduğumuz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçildi. MHP’de mecliste kilit bir parti konumuna geldi. Seçmenimiz, meclisin denetimini büyük Türk milleti MHP’ye verdi.

HAYIRLI OLSUN

Bizde bundan sonraki süreçte; Cumhur İttifakının devam etmesi, 2023 hedefine doğru koşarken cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılının kutlanacağı 2023’te; güçlü, büyük Türkiye ülküsüne doğru atılacak adımların hepsine MHP’liler olarak mecliste olacağız. Seçimler büyük Türk milletinin gönlünde böyleymiş. Seçimlerin Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum. Başta milletvekilimize ve adaylarına, teşkilat mensuplarına, sandık görevlilerimize, Gebzeli hemşerilerimize ve yerel basına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.