Taşdemir; “MHP Yerel Seçimlere Hazır”

Siyaset 03.08.2018 - 17:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir; “MHP Yerel Seçimlere Hazır”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize açıklamalarda bulunarak, “MHP olası bir erken yerel seçime hazırdır.” dedi.

Her ay bir ilçede yalan MHP Kocaeli İlçe Başkanları toplantısı önceki gün MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü Başkanlığında il binasında gerçekleştirildi. Toplantı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Geriye dönük 24 Haziran seçimleri ile ilgili yapılmış olan çalışmalar ve raporlar üzerinde analiz yapılarak Ağustos ayı planlaması gerçekleştirildi. 24 Haziran genel seçimlerinde tespit ettiğimiz eksiklikleri giderilecek. Bölgesinde başarılı olmuş mahalle başkanlarımızın, okul sorumlularımızın ödüllendirilmesi ve sandıkları başında beklemeyi bir vatan nöbetiymiş gibi algılayarak sandıklarını bekleyen, sandıklarına sahip çıkan sandık görevlisi vatandaşlarımıza da birer teşekkür belgesi hazırlayacağız. MHP YEREL SEÇİMLERE HAZIR Hazırlıklar yapıldıktan sonra teşkilatlarımızın ziyaret edilmesi ve eksikliklerin giderilerek yeniden sandıkların yazılıp tanzim edilmesinden, sonra sivil toplum kuruluşları muhtarlarımız ve bölgemizdeki yerel basınlarla ilgili 24 Haziran seçimlerindeki bizlere göstermiş oldukları desteklerden dolayı birer teşekkür ziyareti yapılması şeklinde program düzenlendi.  Önümüzdeki Eylül ayında yerel seçimler ile ilgili meclis üyelikleri ve belediye başkan adaylıkları ile ilgili çalışmaların yapılacak. Hızlı bir şekilde yerel seçimlere ciddi hazırlıklar yapılacak. MHP olası bir erken yerel seçime hazırlık yapılmasa dahi hazırdır. İl başkanlığımızda değerlendirme planlama toplantıları devam edecek.” diye konuştu. Toplantıda ayrıca gündeme dair değerlendirilmelerde bulunulduğunu söyleyen Başkan Taşdemir, Amerika’nın Türkiye’ye yaptığı yaptırımın kınandığını belirtti.   KÜBRA AKABALI    
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gazetemize açıklamalarda bulunarak, “MHP olası bir erken yerel seçime hazırdır.” dedi.

Her ay bir ilçede yalan MHP Kocaeli İlçe Başkanları toplantısı önceki gün MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü Başkanlığında il binasında gerçekleştirildi. Toplantı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Geriye dönük 24 Haziran seçimleri ile ilgili yapılmış olan çalışmalar ve raporlar üzerinde analiz yapılarak Ağustos ayı planlaması gerçekleştirildi. 24 Haziran genel seçimlerinde tespit ettiğimiz eksiklikleri giderilecek. Bölgesinde başarılı olmuş mahalle başkanlarımızın, okul sorumlularımızın ödüllendirilmesi ve sandıkları başında beklemeyi bir vatan nöbetiymiş gibi algılayarak sandıklarını bekleyen, sandıklarına sahip çıkan sandık görevlisi vatandaşlarımıza da birer teşekkür belgesi hazırlayacağız.

MHP YEREL SEÇİMLERE HAZIR

Hazırlıklar yapıldıktan sonra teşkilatlarımızın ziyaret edilmesi ve eksikliklerin giderilerek yeniden sandıkların yazılıp tanzim edilmesinden, sonra sivil toplum kuruluşları muhtarlarımız ve bölgemizdeki yerel basınlarla ilgili 24 Haziran seçimlerindeki bizlere göstermiş oldukları desteklerden dolayı birer teşekkür ziyareti yapılması şeklinde program düzenlendi.  Önümüzdeki Eylül ayında yerel seçimler ile ilgili meclis üyelikleri ve belediye başkan adaylıkları ile ilgili çalışmaların yapılacak. Hızlı bir şekilde yerel seçimlere ciddi hazırlıklar yapılacak. MHP olası bir erken yerel seçime hazırlık yapılmasa dahi hazırdır. İl başkanlığımızda değerlendirme planlama toplantıları devam edecek.” diye konuştu. Toplantıda ayrıca gündeme dair değerlendirilmelerde bulunulduğunu söyleyen Başkan Taşdemir, Amerika’nın Türkiye’ye yaptığı yaptırımın kınandığını belirtti.

 

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.