TAŞDEMİR: “MİLLETİMİZ İHANETİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ!”

Gebze 15.07.2017 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TAŞDEMİR: “MİLLETİMİZ İHANETİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türü olduğunu ifade etti

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Günü ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. MHP’li Taşdemir yaptığı açıklamada, “Tam 1 yıl önce bugün Türk Milleti büyük bir İhanet ile karşı karşıya kaldı. Ülke olarak ne olduğunu anlayamadığımız anlarda Türk Dünyasının Lideri Milliyetçi Ülkücü Hareketin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli bu bir kalkışmadır ve biz Türk Milletinin yanındayız diyerek İhanetin tüm seyrini değiştirmiş, Türk Devletini uçurumun kenarından almıştır. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Genel Merkezinin tüm Işıklarını yakarak tüm Türkiye’ye ışık saçan liderimiz ihanet gecesinin başarılı olamamasının en büyük kahramanlarından olmuştur. TÜRKİYE’Yİ YIKMA TEŞEBBÜS VE TERTİBİDİR 15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türüdür. Türk milleti işgali engellemiştir.15 Temmuz, karanlık bir planın; istismar ve takiyye fanusuna saklanmış hain bir terör örgütünün Türkiye’yi yıkma teşebbüs ve tertibidir. 15 Temmuz’da asker kamuflajına giren bir avuç hain tepelenmiştir. İstiklalimize göz diken, varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür. 15 Temmuz’da 249 vatan evladı şehit, 2 bin 193 vatan evladı gazi olmuştur. Hepsine şükran borçlu olduğumuz unutulmamalıdır. Milli şuur ayakta değilse, millet ölüm yatağındadır. Bizi geleceğe taşıyacak olan bu şuur, kardeşlik hukuku, iç barış ve huzur ortamıdır. TÜRK DEVLETİ YIKILMAYACAKTIR Milli ruh; bezginlik, baygınlık, durgunluk, teslimiyet ve mağlubiyet tanımaz, kabul etmez. Dayanışma ve kucaklaşmayla her mihnet aşılacaktır. 15 Temmuz’da destan yazan Büyük Türk milletimizle övünüyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Yanılıp yenilip yeni bir darbe girişimini aklından, havsalasından geçiren varsa ölümü göze almış demektir, bunu da özellikle hatırlatıyorum. Milliyetçi-Ülkücü Hareket konu vatan ve millet olunca fedakârlıkta sınır tanımaz. Ülkücülük en kutlu vasıf, Ülkücü ise en şuurlu varlıktır.  Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır.  Şu tarihi seslenişi birlikte söyleyip, beraber var edelim: Ne mutlu Türk’üm diyene.” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türü olduğunu ifade etti

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Günü ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. MHP’li Taşdemir yaptığı açıklamada, “Tam 1 yıl önce bugün Türk Milleti büyük bir İhanet ile karşı karşıya kaldı. Ülke olarak ne olduğunu anlayamadığımız anlarda Türk Dünyasının Lideri Milliyetçi Ülkücü Hareketin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli bu bir kalkışmadır ve biz Türk Milletinin yanındayız diyerek İhanetin tüm seyrini değiştirmiş, Türk Devletini uçurumun kenarından almıştır. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Genel Merkezinin tüm Işıklarını yakarak tüm Türkiye’ye ışık saçan liderimiz ihanet gecesinin başarılı olamamasının en büyük kahramanlarından olmuştur.

TÜRKİYE’Yİ YIKMA TEŞEBBÜS VE TERTİBİDİR

15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türüdür. Türk milleti işgali engellemiştir.15 Temmuz, karanlık bir planın; istismar ve takiyye fanusuna saklanmış hain bir terör örgütünün Türkiye’yi yıkma teşebbüs ve tertibidir.

15 Temmuz’da asker kamuflajına giren bir avuç hain tepelenmiştir. İstiklalimize göz diken, varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür. 15 Temmuz’da 249 vatan evladı şehit, 2 bin 193 vatan evladı gazi olmuştur. Hepsine şükran borçlu olduğumuz unutulmamalıdır. Milli şuur ayakta değilse, millet ölüm yatağındadır. Bizi geleceğe taşıyacak olan bu şuur, kardeşlik hukuku, iç barış ve huzur ortamıdır.

TÜRK DEVLETİ YIKILMAYACAKTIR

Milli ruh; bezginlik, baygınlık, durgunluk, teslimiyet ve mağlubiyet tanımaz, kabul etmez. Dayanışma ve kucaklaşmayla her mihnet aşılacaktır. 15 Temmuz’da destan yazan Büyük Türk milletimizle övünüyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Yanılıp yenilip yeni bir darbe girişimini aklından, havsalasından geçiren varsa ölümü göze almış demektir, bunu da özellikle hatırlatıyorum. Milliyetçi-Ülkücü Hareket konu vatan ve millet olunca fedakârlıkta sınır tanımaz. Ülkücülük en kutlu vasıf, Ülkücü ise en şuurlu varlıktır.  Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır.  Şu tarihi seslenişi birlikte söyleyip, beraber var edelim: Ne mutlu Türk’üm diyene.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.