19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir: Ölmek için hazırız!

Gebze 28.09.2017 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşdemir: Ölmek için hazırız!

Kuzey Irak’da gerçekleşen referandum ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “5 Bin gönüllü Ülkücü Kerkük’e gitmek için hazır” şeklinde ki açıklamasının ardından MHP Gebze İlçe Teşkilatı’ndan tam destek geldi. MHP Gebze İlçe Teşkilatı, “Kerkük için ölmeye hazırız” mesajı verdi. Referandumun Ulusal ve Uluslararası kamuoyunda yankıları sürerken, Türkmen Yurdu Kerkük’e Ülkücüler sahip çıkmaya ve Türkmen kardeşlerimize destek olmaya devam ediyor. Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ekibiyle yaptığı toplantı sonrası Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin vereceği bir emirle Kerkük’e girmek için hazır olduklarını duyurdu. DÜN DE BUGÜN DE ÖLMEK İÇİN HAZIRIZ Taşdemir açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Kerkük meselesine dair gündem oluşturan ‘En az 5000 gönüllü ülkücü Kerkük için göreve hazırdır" açıklaması üzerine MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak şunu belirtmek istiyoruz. Dün olduğu gibi bugün de, Tekbir getiren dilinle, Tek bir sözünle, vereceğin her emirle, Ölmek için hazırız liderim"...diyerek Kerkük için hazır olduklarını açıkladı. 

Kuzey Irak’da gerçekleşen referandum ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “5 Bin gönüllü Ülkücü Kerkük’e gitmek için hazır” şeklinde ki açıklamasının ardından MHP Gebze İlçe Teşkilatı’ndan tam destek geldi. MHP Gebze İlçe Teşkilatı, “Kerkük için ölmeye hazırız” mesajı verdi.

Referandumun Ulusal ve Uluslararası kamuoyunda yankıları sürerken, Türkmen Yurdu Kerkük’e Ülkücüler sahip çıkmaya ve Türkmen kardeşlerimize destek olmaya devam ediyor. Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ekibiyle yaptığı toplantı sonrası Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin vereceği bir emirle Kerkük’e girmek için hazır olduklarını duyurdu.

DÜN DE BUGÜN DE ÖLMEK İÇİN HAZIRIZ

Taşdemir açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Kerkük meselesine dair gündem oluşturan ‘En az 5000 gönüllü ülkücü Kerkük için göreve hazırdır" açıklaması üzerine MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu olarak şunu belirtmek istiyoruz. Dün olduğu gibi bugün de, Tekbir getiren dilinle, Tek bir sözünle, vereceğin her emirle, Ölmek için hazırız liderim"...diyerek Kerkük için hazır olduklarını açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.