Taşdemir Piknikçileri Uyardı

Siyaset 27.08.2018 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir Piknikçileri Uyardı

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaz aylarında mesirelik alanlara akın eden piknikçilere uyarılara bulunarak, doğaya çöp bırakmamaları gerektiğini söyledi.

 Bıraktıkları çöplerle hoş olmayan görüntüler ortaya çıkaran piknikçiler, doğaya da zarar veriyor. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de yazılı bir açıklama yaparak piknikçilerde uyarılarda bulundu. Başkan Taşdemir açıklamasında, “Vatandaşlarımız gitmiş oldukları yerlerde dönüş vakti kendi çöplerini toplayıp görüntü ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemeleri gerekiyor. Kocaelimiz bu görüntüleri hak etmiyor. Yarın oraya siz gittiğinizde bu görüntülerle karşılaştığınızda tepkiniz pek tabii ki olumsuz olurdu, bu sebeple tüm vatandaşlarımız nasıl bir yer bulmak istiyorlarsa o şekilde temiz bırakmaları önemlidir.  Üstelik çeşitli bulaşıcı hastalıklara da davetiye çıkaran çevre kirliliğine sebebiyet vermeyelim, gittiğimiz alanları temiz bulmak için temiz bırakalım. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı ve sorumluluk bilinci içinde olmaya davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi. KÜBRA AKABALI    
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaz aylarında mesirelik alanlara akın eden piknikçilere uyarılara bulunarak, doğaya çöp bırakmamaları gerektiğini söyledi.

 Bıraktıkları çöplerle hoş olmayan görüntüler ortaya çıkaran piknikçiler, doğaya da zarar veriyor. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de yazılı bir açıklama yaparak piknikçilerde uyarılarda bulundu. Başkan Taşdemir açıklamasında, “Vatandaşlarımız gitmiş oldukları yerlerde dönüş vakti kendi çöplerini toplayıp görüntü ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemeleri gerekiyor. Kocaelimiz bu görüntüleri hak etmiyor. Yarın oraya siz gittiğinizde bu görüntülerle karşılaştığınızda tepkiniz pek tabii ki olumsuz olurdu, bu sebeple tüm vatandaşlarımız nasıl bir yer bulmak istiyorlarsa o şekilde temiz bırakmaları önemlidir.  Üstelik çeşitli bulaşıcı hastalıklara da davetiye çıkaran çevre kirliliğine sebebiyet vermeyelim, gittiğimiz alanları temiz bulmak için temiz bırakalım. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı ve sorumluluk bilinci içinde olmaya davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.