Taşdemir: “Üç Hilali Gebze’ye dikeceğiz!”

Gebze 27.12.2018 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşdemir: “Üç Hilali Gebze’ye dikeceğiz!”

MHP Haftalık yönetim kurlu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzelilerin adayları Serap Çakır’ı Belediye Başkanı olarak görmek istediğini ifade ederek, “Hep beraber Gebze Belediyesine Üç Hilalli Bayrağımızı dikeceğiz.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde yapılan toplantıya İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Iğdır'da şehit düşen Darıcalı Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in şahsında tüm şehitlerimiz için yapılan dualarla başlayan toplantıda Genel ve Yerel Gündeme ait bilgilendirmelerde bulunuldu. Taşdemir ve partililer Yerel Seçim hazırlıkları hakkında istişarelerde bulunuldu. GEBZE’Yİ KAZANACAĞIZ Geçtiğimiz hafta sonu MHP Genel Merkezinde yapılan eğitim programına MHP Gebze İlçe Başkanlığını temsilen katılan Hukuk sorumlusu ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sayın Avukat Ömer Cihan Kavak, MHP Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ın selamlarını iletirken Genel Merkezin talimatları noktasında bilgilendirmelerde bulundu.  Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yaptığı açıklama da “Gebzelilerin her gün içinde bulunarak tüm Teşkilat Birimlerimiz ile birlikte sorunlarını beklentilerini dinliyoruz, Gebzelilerin Milliyetçi Hareket Partisine ciddi anlamda ilgisi var ve Belediye Başkanı olarak Serap Çakır Hanımefendiyi görmek istediklerini önemle ifade ettiklerine şahit oluyoruz. Gebzelilerin bu teveccühü için teşekkür ediyoruz ve diyoruz ki hep beraber Gebze Belediyesine Üç Hilalli Bayrağımızı dikeceğiz, Gebze Belediyesini Liderimize hediye edeceğiz. “dedi. Öte yandan toplantı bitiminde Doğum günü olan Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yalsız‘ın da doğum günü kutlandı.
MHP Haftalık yönetim kurlu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebzelilerin adayları Serap Çakır’ı Belediye Başkanı olarak görmek istediğini ifade ederek, “Hep beraber Gebze Belediyesine Üç Hilalli Bayrağımızı dikeceğiz.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde yapılan toplantıya İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Iğdır'da şehit düşen Darıcalı Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in şahsında tüm şehitlerimiz için yapılan dualarla başlayan toplantıda Genel ve Yerel Gündeme ait bilgilendirmelerde bulunuldu. Taşdemir ve partililer Yerel Seçim hazırlıkları hakkında istişarelerde bulunuldu.

GEBZE’Yİ KAZANACAĞIZ

Geçtiğimiz hafta sonu MHP Genel Merkezinde yapılan eğitim programına MHP Gebze İlçe Başkanlığını temsilen katılan Hukuk sorumlusu ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sayın Avukat Ömer Cihan Kavak, MHP Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız’ın selamlarını iletirken Genel Merkezin talimatları noktasında bilgilendirmelerde bulundu.  Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yaptığı açıklama da “Gebzelilerin her gün içinde bulunarak tüm Teşkilat Birimlerimiz ile birlikte sorunlarını beklentilerini dinliyoruz, Gebzelilerin Milliyetçi Hareket Partisine ciddi anlamda ilgisi var ve Belediye Başkanı olarak Serap Çakır Hanımefendiyi görmek istediklerini önemle ifade ettiklerine şahit oluyoruz. Gebzelilerin bu teveccühü için teşekkür ediyoruz ve diyoruz ki hep beraber Gebze Belediyesine Üç Hilalli Bayrağımızı dikeceğiz, Gebze Belediyesini Liderimize hediye edeceğiz. “dedi. Öte yandan toplantı bitiminde Doğum günü olan Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yalsız‘ın da doğum günü kutlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.