Taşeron İşçilerle İlgili Flaş Gelişme

Ekonomi 17.01.2018 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşeron İşçilerle İlgili Flaş Gelişme

AK Parti Grup Toplantısı'nda taşeron işçiler ele alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Kamu İktisadi Teşebbüsleri'ndeki  (KİT) 50 Bin taşeron işçi için ayrı bir çalışma yapılabilir." dedi. AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından basına kapalı bölüme geçildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu bu bölümde milletvekillerine, taşeron işçilere kadro düzenlemesi hakkında bilgi verdi. Bakan Jülide Sarıeroğlu'nun "Kamu İktisadi Teşebbüsleri'ndeki (KİT) 50 bin taşeron işçi için ayrı bir çalışma yapılabilir." ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

AK Parti Grup Toplantısı'nda taşeron işçiler ele alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Kamu İktisadi Teşebbüsleri'ndeki  (KİT) 50 Bin taşeron işçi için ayrı bir çalışma yapılabilir." dedi.

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından basına kapalı bölüme geçildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu bu bölümde milletvekillerine, taşeron işçilere kadro düzenlemesi hakkında bilgi verdi. Bakan Jülide Sarıeroğlu'nun "Kamu İktisadi Teşebbüsleri'ndeki (KİT) 50 bin taşeron işçi için ayrı bir çalışma yapılabilir." ifadelerine yer verdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.