19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşeron kadrosu için sınav 3 Mart'ta.

Ekonomi 02.02.2018 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşeron kadrosu için sınav 3 Mart'ta.

Kamu kurumlarında ve belediyelerde görev yapan taşeron işçiler için kadro süreci işliyor. Kurumlar taşeron işçilerin başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Başvurusu kabul edilmeyenlerin ilan tarihinden 3 gün içinde gerekçesini belirtmek suretiyle yazılı olarak itirazda bulunma hakkı var. Başvurusu kabul edilenler için kesin listeler 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında askıya çıkacak. Başvuranlar, 3 Mart-22 Mart arasında sınava alınacak. Sınavın ardından, 23 Mart-26 Mart tarihleri arasında itirazlar alınacak ve 27-31 Mart arasında itirazlar incelenerek kesin sonuç açıklanacak. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek. Sınavlarda çalışanların iştigal ettikleri görevlerle ilgili konulardan soru sorulacak..

Kamu kurumlarında ve belediyelerde görev yapan  işçiler için kadro süreci işliyor. Kurumlar taşeron işçilerin başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Başvurusu kabul edilmeyenlerin ilan tarihinden 3 gün içinde gerekçesini belirtmek suretiyle yazılı olarak itirazda bulunma hakkı var. Başvurusu kabul edilenler için kesin listeler 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında askıya çıkacak. Başvuranlar, 3 Mart-22 Mart arasında sınava alınacak. Sınavın ardından, 23 Mart-26 Mart tarihleri arasında itirazlar alınacak ve 27-31 Mart arasında itirazlar incelenerek kesin sonuç açıklanacak. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek. Sınavlarda çalışanların iştigal ettikleri görevlerle ilgili konulardan soru sorulacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.