GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Taşerona 3 yevmiye.

Ekonomi 17.04.2018 - 07:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Taşerona 3 yevmiye.

Kamuda ve belediyelerde sürekli işçi kadrosuna geçirilen taşeron işçilere, fazla çalışmalarında, gece işlerinde ve bayram mesailerinde ekstra ödemeler yapılacak. Çalışma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde dulurulan, 2018- 2020 yıllarında 3 yıl süreyle yürürlükte olacak toplu iş sözleşmesine göre; hafta tatilinde çalıştırılan işçilere bu gün için toplam 2 yevmiye ödenecek. 20.00- 06.00 saatleri arasında çalışanlara (güvenlik görevlileri hariç) ücretleri yüzde 10 zamlı verilirken, fazla çalışma ücreti de normal ücretin yüzde 60 zamlısı olarak ödenecek. Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde yapılacak çalışmalar, işçiye önceden duyurulacak. Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde çalıştırılanlara çalıştıkları her bir gün için toplam 3 yevmiye verilecek. Ayrıca taşeron işçilere her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları'ndan 1 hafta önce 75 lira bayram harçlığı verilecek..

Kamuda ve belediyelerde sürekli işçi kadrosuna geçirilen taşeron işçilere, fazla çalışmalarında, gece işlerinde ve bayram mesailerinde ekstra ödemeler yapılacak. Çalışma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde dulurulan, 2018- 2020 yıllarında 3 yıl süreyle yürürlükte olacak toplu iş sözleşmesine göre; hafta tatilinde çalıştırılan işçilere bu gün için toplam 2 yevmiye ödenecek. 20.00- 06.00 saatleri arasında çalışanlara (güvenlik görevlileri hariç) ücretleri yüzde 10 zamlı verilirken, fazla çalışma ücreti de normal ücretin yüzde 60 zamlısı olarak ödenecek. Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde yapılacak çalışmalar, işçiye önceden duyurulacak. Ulusal bayram ve genel tatil günlerinde çalıştırılanlara çalıştıkları her bir gün için toplam 3 yevmiye verilecek. Ayrıca  işçilere her yıl Ramazan ve Kurban Bayramları'ndan 1 hafta önce 75 lira bayram harçlığı verilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.