19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşeronda son viraj.

Ekonomi 25.09.2017 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taşeronda son viraj.

Aileleriyle birlikte milyonları ilgilendiren taşeron düzenlenmesinde son viraja girildi. Çok seçenekli düzenleme, bu hafta hem Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda (EKK) hem de Bakanlar Kurulu'nda değerlendirilecek. Taşeron işçilerin yeni görev tanımı, yaşı geçenlerin durumu, güvenlik soruşturmaları, sınav sistemi gibi tüm başlıklar EKK'da netleştirilecek. Öncelikle kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu kadar personel alınacak, sözleşmeler 1 yıldan 3 yıla çıkacak, performansı iyi olan emekliliğe kadar çalışabilecek..

Aileleriyle birlikte milyonları ilgilendiren  düzenlenmesinde son viraja girildi. Çok seçenekli düzenleme, bu hafta hem Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda (EKK) hem de Bakanlar Kurulu'nda değerlendirilecek. Taşeron işçilerin yeni görev tanımı, yaşı geçenlerin durumu, güvenlik soruşturmaları, sınav sistemi gibi tüm başlıklar EKK'da netleştirilecek. Öncelikle kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu kadar personel alınacak, sözleşmeler 1 yıldan 3 yıla çıkacak, performansı iyi olan emekliliğe kadar çalışabilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.