Tatlıkuyu Pazara Ücretsiz Ulaşım

Gebze 19.04.2018 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tatlıkuyu Pazara Ücretsiz Ulaşım

Gebze Belediyesi, Gebzelilerin ve pazarcı esnafının talepleri doğrultusunda Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarına her çarşamba saat 10’dan itibaren saat başı ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.

Gebze’ye modern kapalı Pazar yerlerini kazandırmayı sürdüren Gebze Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı’na ücretsiz otobüs seferleri başladı.Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar yeri için pazarın kurulduğu her Çarşamba günü saat 10:00’dan itibaren saat başı ücretsiz otobüs seferlerine başlandı. GÜZERGAHLAR Gebzelilerin Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar yerine ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen otobüs seferleri Sarkuysan Blokları, Körfez Caddesi ve Ahmet Pembegüllü Caddesi’nden sabit Pazar yerine, Dr. Zeki Acar Caddesi Anibal Anadolu Lisesi, Tünel Üstü mevkiinden sabit pazar yeri olarak belirlendi. Her saat başı ring atan otobüsler Gebzelilere ücretsiz olarak hizmet veriyor. VATANDAŞ MEMNUN Hizmetten hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı oldukça memnun. Ücretiz otobüs seferlerinin pazardaki yoğunluğu olumlu yönde etkilediğini ve satışların arttığını ifade eden pazarcı esnafı ve pazar yerlerine ulaşımları ücretsiz bir şekilde sağlanan vatandaşlar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ediyor.
Gebze Belediyesi, Gebzelilerin ve pazarcı esnafının talepleri doğrultusunda Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarına her çarşamba saat 10’dan itibaren saat başı ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.

Gebze’ye modern kapalı Pazar yerlerini kazandırmayı sürdüren Gebze Belediyesi tarafından açılan ve vatandaşların hizmetine sunulan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı’na ücretsiz otobüs seferleri başladı.Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar yeri için pazarın kurulduğu her Çarşamba günü saat 10:00’dan itibaren saat başı ücretsiz otobüs seferlerine başlandı.

GÜZERGAHLAR

Gebzelilerin Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazar yerine ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen otobüs seferleri Sarkuysan Blokları, Körfez Caddesi ve Ahmet Pembegüllü Caddesi’nden sabit Pazar yerine, Dr. Zeki Acar Caddesi Anibal Anadolu Lisesi, Tünel Üstü mevkiinden sabit pazar yeri olarak belirlendi. Her saat başı ring atan otobüsler Gebzelilere ücretsiz olarak hizmet veriyor.

VATANDAŞ MEMNUN

Hizmetten hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı oldukça memnun. Ücretiz otobüs seferlerinin pazardaki yoğunluğu olumlu yönde etkilediğini ve satışların arttığını ifade eden pazarcı esnafı ve pazar yerlerine ulaşımları ücretsiz bir şekilde sağlanan vatandaşlar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.