Tatsız Menemen 4-2

Spor 19.09.2017 - 18:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tatsız Menemen 4-2

3.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA G.B MENEMEN BELEDİYESPOR’A 4-2 YENİLEREK KUPADAN ELENDİ

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında Menemen Belediyespor’a konuk olan Darıca Gençlerbirliği, yedek futbolculardan oluşan İzmir ekibine diş geçiremeyerek sahadan 4-2 ayrıldı ve Türkiye Kupası’na veda etti. 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nden Türkiye Kupası’na veda. Kupa mesaisinde 2.Lig ekibi Menemen Belediyespor’a konuk olan sarı yeşilli temsilcimiz rakibine 4-2 yenilerek kupadan elendi. Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Deniz, Mehmet, Yusuf, Alper, Hayrullah, Emrullah, Doğancan, Sinan, Aziz, Halil, Özer ilk 11’yle çıkan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, karşılaşmaya golle başladı. Mücadelenin 7.dakikasında sol kanattan Aziz’in ortasında ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderen Tayfun Aydoğan, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. YEDEKLERE DİRENEMEDİK Bu dakikadan sonra oyunun ve topun hakimi olan ev sahibi ekip yoğun baskısı sonucunda skoru eşitledi. Karşılaşmanın 39.dakikasında Uğur Erdoğan şık bir vuruşla skora denge getirdi ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı. İlk 11’inin 10’u yedek oyunculardan oluşan Menemen ekibi ikinci yarıya golle başlarken, 51’de Hakkı Yıldız ev sahibini öne geçirdi. ÖZER’İN GOLÜNE ERKEN CEVAP 57’de Cihan Can ile farkı 2’ye çıkaran İzmir temsilcisine 85’de Özer Kutlu cevap verdi ve fark yeniden 1’e indi. Bu golden sadece 1 dakika sonra sahneye çıkan Hasan Ülker, sarı yeşilli temsilcimizin beraberlik ümitlerini yıktı ve mücadele Menemen Belediyespor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
3.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA G.B MENEMEN BELEDİYESPOR’A 4-2 YENİLEREK KUPADAN ELENDİ

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında Menemen Belediyespor’a konuk olan Darıca Gençlerbirliği, yedek futbolculardan oluşan İzmir ekibine diş geçiremeyerek sahadan 4-2 ayrıldı ve Türkiye Kupası’na veda etti.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nden Türkiye Kupası’na veda. Kupa mesaisinde 2.Lig ekibi Menemen Belediyespor’a konuk olan sarı yeşilli temsilcimiz rakibine 4-2 yenilerek kupadan elendi. Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Deniz, Mehmet, Yusuf, Alper, Hayrullah, Emrullah, Doğancan, Sinan, Aziz, Halil, Özer ilk 11’yle çıkan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, karşılaşmaya golle başladı. Mücadelenin 7.dakikasında sol kanattan Aziz’in ortasında ters bir vuruşla topu kendi filelerine gönderen Tayfun Aydoğan, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

YEDEKLERE DİRENEMEDİK

Bu dakikadan sonra oyunun ve topun hakimi olan ev sahibi ekip yoğun baskısı sonucunda skoru eşitledi. Karşılaşmanın 39.dakikasında Uğur Erdoğan şık bir vuruşla skora denge getirdi ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı. İlk 11’inin 10’u yedek oyunculardan oluşan Menemen ekibi ikinci yarıya golle başlarken, 51’de Hakkı Yıldız ev sahibini öne geçirdi.

ÖZER’İN GOLÜNE ERKEN CEVAP

57’de Cihan Can ile farkı 2’ye çıkaran İzmir temsilcisine 85’de Özer Kutlu cevap verdi ve fark yeniden 1’e indi. Bu golden sadece 1 dakika sonra sahneye çıkan Hasan Ülker, sarı yeşilli temsilcimizin beraberlik ümitlerini yıktı ve mücadele Menemen Belediyespor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.