19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TAVŞANCIL VE DARICA’DAKİ YAŞLILAR BİRARAYA GELDİ

Darıca 25.03.2016 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TAVŞANCIL VE DARICA’DAKİ YAŞLILAR BİRARAYA GELDİ

Darıca Yaşlılar Derneği’nden anlamlı etkinlik. Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) Yaşlılar Haftası münasebeti ile Tavşancıl Huzurevi ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinlerini Darıca Park AVM de ağırladı.

TAVŞANCIL VE DARICA’DAKİ YAŞLILAR BİRARAYA GELDİ 18-24 Mart Yaşlılara saygı haftası münasebeti ile Darıca Yaşlılar Derneği’nin Organizasyonluğu’nda Tavşancıl Huzurevi ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinleri Darıca Park AVM de ağırlandı. Darıca Yaşlılar Dernek Başkanı Kudret Sekban’ın evsahipliği’nde Tavşancıl Huzurevi Müdüresi Dilek Gündüz Öztürk ve Tavşancıl Huzurevi’nin yaşlıları ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinleri Darıca Park AVM de öğle yemeği yedi. SOHBET EDİP YEMEK YEDİLER Tavşancıl Huzurevi ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinleri Darıca Park AVM de samimi bir sohbet ortamında öğle yemeği yiyerek güzel bir gün geçirdiler. Etkinlik sonrası Darıca Park AVM Yönetimi’nin dağıtmış olduğu küçük hediyelerle mutlu olan yaşlılar, organizasyonu gerçekleştiren Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) Başkanı Kudret Sekban’a ve Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs’e teşekkür ettiler. ONLARI SADECE BİR GÜN DEĞİL HERGÜN HATIRLAMALIYIZ Darıca Yaşlılar Dernek (YAS-DER)Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklama da “bu ülkeye, bu ülkenin taşına, toprağına, nesillerinin yetişmesine, birliğine, beraberliğine, emek vermiş olan yaşlılarımızın, bizim nezdimizdeki kıymeti hiçbir terazi ile ölçülemez. Hepsinin başımızın üstünde yeri vardır.” dedi.  BÜYÜKLERİNE SAHİP ÇIKAN TOPLUMLAR MEDENİYETİ YAKALAMIŞ TOPLUMLARDIR Sekban, “yaşlıları ve büyükleri sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu göstermemiz gerek. Yaşlılara gösterilecek saygı ve sevgi, gelecek kaygılarını azaltacağı gibi, hangi yaşta olursa olsun tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Yaşlıların milletimizin onuru olduğuna vurgu yapan Sekban, büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakalamış toplumlar olduğuna dikkat çekti. 
Darıca Yaşlılar Derneği’nden anlamlı etkinlik. Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) Yaşlılar Haftası münasebeti ile Tavşancıl Huzurevi ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinlerini Darıca Park AVM de ağırladı.

TAVŞANCIL VE DARICA’DAKİ YAŞLILAR BİRARAYA GELDİ

18-24 Mart Yaşlılara saygı haftası münasebeti ile Darıca Yaşlılar Derneği’nin Organizasyonluğu’nda Tavşancıl Huzurevi ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinleri Darıca Park AVM de ağırlandı. Darıca Yaşlılar Dernek Başkanı Kudret Sekban’ın evsahipliği’nde Tavşancıl Huzurevi Müdüresi Dilek Gündüz Öztürk ve Tavşancıl Huzurevi’nin yaşlıları ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinleri Darıca Park AVM de öğle yemeği yedi.

SOHBET EDİP YEMEK YEDİLER

Tavşancıl Huzurevi ve Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi sakinleri Darıca Park AVM de samimi bir sohbet ortamında öğle yemeği yiyerek güzel bir gün geçirdiler. Etkinlik sonrası Darıca Park AVM Yönetimi’nin dağıtmış olduğu küçük hediyelerle mutlu olan yaşlılar, organizasyonu gerçekleştiren Darıca Yaşlılar Derneği (YAS-DER) Başkanı Kudret Sekban’a ve Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs’e teşekkür ettiler.

ONLARI SADECE BİR GÜN DEĞİL HERGÜN HATIRLAMALIYIZ

Darıca Yaşlılar Dernek (YAS-DER)Başkanı Kudret Sekban yaptığı açıklama da “bu ülkeye, bu ülkenin taşına, toprağına, nesillerinin yetişmesine, birliğine, beraberliğine, emek vermiş olan yaşlılarımızın, bizim nezdimizdeki kıymeti hiçbir terazi ile ölçülemez. Hepsinin başımızın üstünde yeri vardır.” dedi. 

BÜYÜKLERİNE SAHİP ÇIKAN TOPLUMLAR MEDENİYETİ YAKALAMIŞ TOPLUMLARDIR

Sekban, “yaşlıları ve büyükleri sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu göstermemiz gerek. Yaşlılara gösterilecek saygı ve sevgi, gelecek kaygılarını azaltacağı gibi, hangi yaşta olursa olsun tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Yaşlıların milletimizin onuru olduğuna vurgu yapan Sekban, büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakalamış toplumlar olduğuna dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.