19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tavşancıl'da esnaf turu

Dilovası 24.03.2019 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tavşancıl'da esnaf turu

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, çalışmalarını sabah erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar sürdürüyor.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, çalışmalarını sabah erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar sürdürüyor. Hamza Şayir, yoğun bir şekilde devam ettirdiği ziyaretlerde ise Dilovalı hemşerilerinden destek istiyor. HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK Tavşancıl'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şayir, "31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sonuçta halkımız ne derse o olacak. Biz bu yola hizmet için çıktık. Sizlerin desteği ile seçilirsem ki bu kente hizmet etmekten onur duyacağım. Dilovası'nın geleceği için hep birlikte çalışacağız. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız bu yolda geçmişte yaptığım gibi her zaman halkımızın yanında onların iyi ve kötü günlerinde birlikte olacağım” dedi. Seçim çalışmalarını ve projelerini ziyaret ettiği her yerde anlatan Şayir, esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.
31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, çalışmalarını sabah erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar sürdürüyor.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, çalışmalarını sabah erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar sürdürüyor. Hamza Şayir, yoğun bir şekilde devam ettirdiği ziyaretlerde ise Dilovalı hemşerilerinden destek istiyor.

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Tavşancıl'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şayir, "31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sonuçta halkımız ne derse o olacak. Biz bu yola hizmet için çıktık. Sizlerin desteği ile seçilirsem ki bu kente hizmet etmekten onur duyacağım. Dilovası'nın geleceği için hep birlikte çalışacağız. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız bu yolda geçmişte yaptığım gibi her zaman halkımızın yanında onların iyi ve kötü günlerinde birlikte olacağım” dedi. Seçim çalışmalarını ve projelerini ziyaret ettiği her yerde anlatan Şayir, esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.