Tavşancıl’dan tek kurşun

Spor 16.10.2016 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tavşancıl’dan tek kurşun

Tavşancıl’dan tek kurşun

Süper Amatör Lig A Grubu'nda Tavşancılspor ile Değirmenderespor, Hereke'de kozlarını paylaştı. Tavşancılspor maçın henüz 4. dakikada bulduğu golle 1-0 kazandı ve 3. maçında 7. puanına ulaştı. Bu sezon ilk kez yenilen Değirmenderespor ise 4 puanda kaldı. DEĞİRMENDERE İLK YARI YOKTU Özellikle ilk yarıda oldukça tutuk bir futbol ortaya koyan Değirmendere maçın başında geriye düştü. Sağdan yapılan ortada günün yıldızı Fikret ön direğe koşu yaptı ve net bir plase vuruşu ile fileleri gördü. İlk yarıda başka net pozisyon ve gol olmadı. İkinci yarıda Değirmendere ekibi oyuna hakimdi. Tavşancıl ekibi ise takım savunmasını iyi yaparak hızlı ataklar sonunda gol bulmak istedi. SEMİH NUR GEÇİLMEDİ İkinci yarıda kendine gelen Değirmendere akıl almaz gol pozisyonlarını harcadı. 87. dakikadaki Değirmendere arasında alt pas üzerinden çekilen şut sonrası top ağlara gitmek üzereyken gol çizgisi üzerindeki Armağan'ın yüzüne çarptı. Yeşil Siyahlılar 90. dakikada oluşan karambolde topu bir kez daha ağlarla buluşturamazken, Tavşancıl kalecisi Semih Nur bir birinden kritik kurtarışlar yaptı ve Tavşancıl maçı 1-0 kazandı. Maçın uzatma anlarında rakibine sert faul yapan Rıfat direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 
Tavşancıl’dan tek kurşun

Süper Amatör Lig A Grubu'nda Tavşancılspor ile Değirmenderespor, Hereke'de kozlarını paylaştı. Tavşancılspor maçın henüz 4. dakikada bulduğu golle 1-0 kazandı ve 3. maçında 7. puanına ulaştı. Bu sezon ilk kez yenilen Değirmenderespor ise 4 puanda kaldı.

DEĞİRMENDERE İLK YARI YOKTU

Özellikle ilk yarıda oldukça tutuk bir futbol ortaya koyan Değirmendere maçın başında geriye düştü. Sağdan yapılan ortada günün yıldızı Fikret ön direğe koşu yaptı ve net bir plase vuruşu ile fileleri gördü. İlk yarıda başka net pozisyon ve gol olmadı. İkinci yarıda Değirmendere ekibi oyuna hakimdi. Tavşancıl ekibi ise takım savunmasını iyi yaparak hızlı ataklar sonunda gol bulmak istedi.

SEMİH NUR GEÇİLMEDİ

İkinci yarıda kendine gelen Değirmendere akıl almaz gol pozisyonlarını harcadı. 87. dakikadaki Değirmendere arasında alt pas üzerinden çekilen şut sonrası top ağlara gitmek üzereyken gol çizgisi üzerindeki Armağan'ın yüzüne çarptı. Yeşil Siyahlılar 90. dakikada oluşan karambolde topu bir kez daha ağlarla buluşturamazken, Tavşancıl kalecisi Semih Nur bir birinden kritik kurtarışlar yaptı ve Tavşancıl maçı 1-0 kazandı. Maçın uzatma anlarında rakibine sert faul yapan Rıfat direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.