Tavşancıl’ın aklı fikri Sultan’da

Gebze 23.11.2017 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tavşancıl’ın aklı fikri Sultan’da

Zeki Kemiksiz yönetiminde gözle görülür bir performans artışı gösteren Tavşancılspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında oynayacağı Sultan Orhanspor maçına odaklandı.

Son iki maçını farklı kazanarak kümede kalma umutlarını yeşerten yeşil-beyazlılar, bay geçtiği haftayı iyi değerlendirerek 3 Aralık’taki maça iddialı çıkmak istiyor. İlk karşılaşmayı 2-0 kaybeden Tavşancılspor’da rövanşı almak isterken, yeşil-beyazlı ekibin antrenörü Zeki Kemiksiz için bu maçın ayrı bir önemi var. Daha önceki yıllarda çalıştırdığı Sultan Orhan’a rakip olacak olan Kemiksiz, duygusallığı bir kenara bırakıp takımının galibiyeti için çaba sarf edecek. GÖZLE GÖRÜLÜR PERFORMANS Başiskele Belediyespor’u 4-0 yenerek son iki haftadaki yükselişini devam ettiren takımda Teknik direktör Zeki Kemiksiz yönetiminde performansını gözle görülür bir şekilde arttırdı. Taraftarının desteğini de arkasına alan ve bir amanlar bize 3.Lig heyecanı yaşatmış olan Tavşancıl, son iki haftada gösterdiği yüksek performans ve azimle eski günlerine dönüş yapacağının sinyalini verdi.
Zeki Kemiksiz yönetiminde gözle görülür bir performans artışı gösteren Tavşancılspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında oynayacağı Sultan Orhanspor maçına odaklandı.

Son iki maçını farklı kazanarak kümede kalma umutlarını yeşerten yeşil-beyazlılar, bay geçtiği haftayı iyi değerlendirerek 3 Aralık’taki maça iddialı çıkmak istiyor. İlk karşılaşmayı 2-0 kaybeden Tavşancılspor’da rövanşı almak isterken, yeşil-beyazlı ekibin antrenörü Zeki Kemiksiz için bu maçın ayrı bir önemi var. Daha önceki yıllarda çalıştırdığı Sultan Orhan’a rakip olacak olan Kemiksiz, duygusallığı bir kenara bırakıp takımının galibiyeti için çaba sarf edecek.

GÖZLE GÖRÜLÜR PERFORMANS

Başiskele Belediyespor’u 4-0 yenerek son iki haftadaki yükselişini devam ettiren takımda Teknik direktör Zeki Kemiksiz yönetiminde performansını gözle görülür bir şekilde arttırdı. Taraftarının desteğini de arkasına alan ve bir amanlar bize 3.Lig heyecanı yaşatmış olan Tavşancıl, son iki haftada gösterdiği yüksek performans ve azimle eski günlerine dönüş yapacağının sinyalini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.