19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tavşancıl PTT’ye kavuştu!

Dilovası 22.08.2019 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tavşancıl PTT’ye kavuştu!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası halkına müjde verdi. Şayir, “İmzaladığımız sözleşme ile Tavşancıl Mahallemizde PTT şubesi hafta içi her gün hizmet verecek” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir geçtiğimiz günlerde PTT Kocaeli Baş Müdürü Adnan Sert’ten Tavşancıl Mahallesi’ne PTT şubesi açılması noktasında talepte bulunmuştu. Ziyaret sonrası Dilovası Belediyesi PTT Şubesinin açılması için süreci başlatmış, Tavşancıl’a PTT şubenin açılması talimatını vermişti. PTT Dilovası Şubesi Müdürü Binali Demir Başkan Şayir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Dilovası Belediyesi ve PTT Dilovası Şubesi arasında sözleşme imzalandı. İmzalanan sözleşme neticesinde Tavşancıl Mahallesi’nde PTT şubesi hafta içi her gün hizmet verecek. HERGÜN HİZMET VERECEK Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şayir, “Halkımızın kamu kurum ve kuruluşlarının imkânlarından daha hızlı ve daha kolay faydalanabilmesi için Belediye olarak sürekli girişimlerimiz olacak. Seçim sürecinde ve görev sürem dâhilinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde Tavşancıl’da yaşayan vatandaşlarımızın ortak talebi Tavşancıl Mahallemizde bir PTT şubesi açılmasıydı. Dilovası Belediyesi olarak mahallemizde şube açılması noktasında gerekli girişimleri yaptık. Yaptığımız girişimler sonrası PTT Dilovası Şubesi Müdürü Binali Demir’i ağırladık. İmzaladığımız sözleşme ile Tavşancıl Mahallemizde PTT şubesi hafta içi her gün hizmet verecek. Hayırlı olsun” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası halkına müjde verdi. Şayir, “İmzaladığımız sözleşme ile Tavşancıl Mahallemizde PTT şubesi hafta içi her gün hizmet verecek” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir geçtiğimiz günlerde PTT Kocaeli Baş Müdürü Adnan Sert’ten Tavşancıl Mahallesi’ne PTT şubesi açılması noktasında talepte bulunmuştu. Ziyaret sonrası Dilovası Belediyesi PTT Şubesinin açılması için süreci başlatmış, Tavşancıl’a PTT şubenin açılması talimatını vermişti. PTT Dilovası Şubesi Müdürü Binali Demir Başkan Şayir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Dilovası Belediyesi ve PTT Dilovası Şubesi arasında sözleşme imzalandı. İmzalanan sözleşme neticesinde Tavşancıl Mahallesi’nde PTT şubesi hafta içi her gün hizmet verecek.

HERGÜN HİZMET VERECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şayir, “Halkımızın kamu kurum ve kuruluşlarının imkânlarından daha hızlı ve daha kolay faydalanabilmesi için Belediye olarak sürekli girişimlerimiz olacak. Seçim sürecinde ve görev sürem dâhilinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde Tavşancıl’da yaşayan vatandaşlarımızın ortak talebi Tavşancıl Mahallemizde bir PTT şubesi açılmasıydı. Dilovası Belediyesi olarak mahallemizde şube açılması noktasında gerekli girişimleri yaptık. Yaptığımız girişimler sonrası PTT Dilovası Şubesi Müdürü Binali Demir’i ağırladık. İmzaladığımız sözleşme ile Tavşancıl Mahallemizde PTT şubesi hafta içi her gün hizmet verecek. Hayırlı olsun” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.