Tavşancıl Sahili Yaza Hazırlanıyor

Dilovası 14.04.2015 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tavşancıl Sahili Yaza Hazırlanıyor

Tavşancıl Sahilinde yapılacak olan ikinci etap çalışması ile sahil sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.

Tavşancıl Sahili Birinci etap çalışmaları çerçevesinde yaklaşık 35 dönümlük alanda yapılan çalışmalar neticesinde değişik türlerde ağaç ve süs bitkilerinin yanı sıra yeşillendirme çalışmaları yapılıp,çocuk oyun grupları ve spor alanlarının da inşa edildiği sahilde ayrıca yürüyüş yolları ile vatandaşlara spor yapma imkanı sunuldu.   50M UZUNLUĞUNDA EK KUMSAL ALANI Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin üstlendiği Tavşancıl Sahili İkinci etap projesinde, mevcut bulunan kumsal alanın 50m uzatılarak Soyunma kabinleri ve duşa kabinler yapılacak. Projenin önümüzdeki yaz ayında vatandaşların hizmetine girmesi planlanıyor.   TAVŞANCIL SAHİL PARKI VATANDAŞLARI KENDİNE ÇEKMEYE BAŞLADI  D-100 karayolunun hemen yanındaki sahil şeridinde yapılan park, İstanbul'dan İzmit'e ve diğer illere yolculuk yapan vatandaşlar D-100'den parka kolayca ulaşıp faydalanabilecekler. Park, çay içmek için mola verilebilecek yer haline geldi.      
Tavşancıl Sahilinde yapılacak olan ikinci etap çalışması ile sahil sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.

Tavşancıl Sahili Birinci etap çalışmaları çerçevesinde yaklaşık 35 dönümlük alanda yapılan çalışmalar neticesinde değişik türlerde ağaç ve süs bitkilerinin yanı sıra yeşillendirme çalışmaları yapılıp,çocuk oyun grupları ve spor alanlarının da inşa edildiği sahilde ayrıca yürüyüş yolları ile vatandaşlara spor yapma imkanı sunuldu.

 

50M UZUNLUĞUNDA EK KUMSAL ALANI

Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin üstlendiği Tavşancıl Sahili İkinci etap projesinde, mevcut bulunan kumsal alanın 50m uzatılarak Soyunma kabinleri ve duşa kabinler yapılacak. Projenin önümüzdeki yaz ayında vatandaşların hizmetine girmesi planlanıyor.

 

TAVŞANCIL SAHİL PARKI VATANDAŞLARI KENDİNE ÇEKMEYE BAŞLADI

 D-100 karayolunun hemen yanındaki sahil şeridinde yapılan park, İstanbul'dan İzmit'e ve diğer illere yolculuk yapan vatandaşlar D-100'den parka kolayca ulaşıp faydalanabilecekler. Park, çay içmek için mola verilebilecek yer haline geldi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.