TAVŞANLI MUHTARI’NDAN SEDAŞ’A TEŞEKKÜR

Gebze 29.07.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TAVŞANLI MUHTARI’NDAN SEDAŞ’A TEŞEKKÜR

SEDAŞ sel felaketinde ekipleri ile alarma geçti. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu ile başlayan şiddetli yağmur, yarım saat içinde sele dönüştü. Sel felaketi SEDAŞ’ı yedek ekipleri ile alarma geçirirken sahadaki zorlu süreçte ekipler müşterilere bir an önce elektrik verebilmek için uğraştılar.

Dolu ve sağanak yağmur yağışı, bölgede kısa sürede sel felaketi olarak gerçekleşirken, Gebze Tavşanlı Mahallesi Muhtarı Sadık Güvenç SEDAŞ’ı aradı ve yardım istedi. Muhtar Güvenç SEDAŞ’ı arayarak, aniden oluşan sel felaketi nedeniyle Ballıkayalar mevkiinde insanların canlarını kurtarmak amacıyla ağaçlara çıktığını ve enerji hatlarının ağaçlara yakın olduğunu, su seviyesinin artarak yükseldiğini, sel nedeniyle can ve mal emniyeti için enerji verilmemesinin olası tehlikeleri önleyeceğini bildirdi. Muhtar Sadık Güvenç, SEDAŞ Yöneticilerinin muhtarlıktan gelen talebin yerinde olduğunu dikkate alarak gerekli önlemleri sağladıklarını belirterek, SEDAŞ ekiplerinin sel sonrası mahallelerinde orta gerilimde elektrik şebekesine güvenlik içinde elektrik verdiklerini, alçak gerilimde ise vatandaşları uyardıklarını ve güvenlik önlemi alınması konusunda gösterdikleri ilgi ve hassasiyet ile verdikleri mücadele nedeniyle SEDAŞ yönetici ve ekiplerine teşekkür ettiğini belirtti.   SEDAŞ ekiplerinin tespiti Gebze de Sel Öncesi DOLU YAGDI   GÜVENÇ SEDAŞ EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ Muhtar Sadık Güvenç, bölgede hayvanlarını otlatan ve hayvanlarını bağlı tutan çiftçilerin adam boyuna yükselen sularda hayvanları boğulmasın diye iplerini çözdüğünü ve onların da canlarını kurtarmaya çalıştıklarını belirtirken, vatandaşların ağaçlara çıktıklarını söyledi ve “Valilik ile AFAT helikopterle selden mağdur olan 20 vatandaşımızı bölgeden sağlıklı bir şekilde kurtarılmasını sağladılar.  Büyük bir felaketti. Can kaybı olmamasına şükrediyoruz. Başta Valimize ve Belediye başkanımıza olmak üzere, AFAT yetkililerine, SEDAŞ’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.   Şekerpınar Kaymakamlık Trafo Kabini Sel Çamurlarından Temizlenmesi için Su Tankeri İle Yıkandı   ÇAYIROVA’NIN DA İMDADINA YETİŞTİLER SEDAŞ Ekipleri sadece Tavşanlı mahallesinde değil, aynı zamanda Şekerpınar ve Çayırova’da da enerji kesintisiyle mücadele ettiler. Şekerpınar kaymakamlık trafo kabinini adam boyu yüksekliğindeki sel suları bastı. Sel suları ile Trafo binasında kabinlere giren ve bu bölgede biriken çamur iş makinaları ile kürenirken, SEDAŞ Trafo beton köşkünün içi de su tankerinden basınçlı su sıkılarak temizlendi. Trafo kabinine uzun süre enerji alınamadı. SEDAŞ ekipleri Gebze ile birlikte İzmit’te de aynı şekilde mücadele verdiler.      
SEDAŞ sel felaketinde ekipleri ile alarma geçti. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu ile başlayan şiddetli yağmur, yarım saat içinde sele dönüştü. Sel felaketi SEDAŞ’ı yedek ekipleri ile alarma geçirirken sahadaki zorlu süreçte ekipler müşterilere bir an önce elektrik verebilmek için uğraştılar.

Dolu ve sağanak yağmur yağışı, bölgede kısa sürede sel felaketi olarak gerçekleşirken, Gebze Tavşanlı Mahallesi Muhtarı Sadık Güvenç SEDAŞ’ı aradı ve yardım istedi. Muhtar Güvenç SEDAŞ’ı arayarak, aniden oluşan sel felaketi nedeniyle Ballıkayalar mevkiinde insanların canlarını kurtarmak amacıyla ağaçlara çıktığını ve enerji hatlarının ağaçlara yakın olduğunu, su seviyesinin artarak yükseldiğini, sel nedeniyle can ve mal emniyeti için enerji verilmemesinin olası tehlikeleri önleyeceğini bildirdi. Muhtar Sadık Güvenç, SEDAŞ Yöneticilerinin muhtarlıktan gelen talebin yerinde olduğunu dikkate alarak gerekli önlemleri sağladıklarını belirterek, SEDAŞ ekiplerinin sel sonrası mahallelerinde orta gerilimde elektrik şebekesine güvenlik içinde elektrik verdiklerini, alçak gerilimde ise vatandaşları uyardıklarını ve güvenlik önlemi alınması konusunda gösterdikleri ilgi ve hassasiyet ile verdikleri mücadele nedeniyle SEDAŞ yönetici ve ekiplerine teşekkür ettiğini belirtti.

 

SEDAŞ ekiplerinin tespiti Gebze de Sel Öncesi DOLU YAGDI

 

GÜVENÇ SEDAŞ EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar Sadık Güvenç, bölgede hayvanlarını otlatan ve hayvanlarını bağlı tutan çiftçilerin adam boyuna yükselen sularda hayvanları boğulmasın diye iplerini çözdüğünü ve onların da canlarını kurtarmaya çalıştıklarını belirtirken, vatandaşların ağaçlara çıktıklarını söyledi ve “Valilik ile AFAT helikopterle selden mağdur olan 20 vatandaşımızı bölgeden sağlıklı bir şekilde kurtarılmasını sağladılar.  Büyük bir felaketti. Can kaybı olmamasına şükrediyoruz. Başta Valimize ve Belediye başkanımıza olmak üzere, AFAT yetkililerine, SEDAŞ’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Şekerpınar Kaymakamlık Trafo Kabini Sel Çamurlarından Temizlenmesi için Su Tankeri İle Yıkandı

 

ÇAYIROVA’NIN DA İMDADINA YETİŞTİLER

SEDAŞ Ekipleri sadece Tavşanlı mahallesinde değil, aynı zamanda Şekerpınar ve Çayırova’da da enerji kesintisiyle mücadele ettiler. Şekerpınar kaymakamlık trafo kabinini adam boyu yüksekliğindeki sel suları bastı. Sel suları ile Trafo binasında kabinlere giren ve bu bölgede biriken çamur iş makinaları ile kürenirken, SEDAŞ Trafo beton köşkünün içi de su tankerinden basınçlı su sıkılarak temizlendi. Trafo kabinine uzun süre enerji alınamadı. SEDAŞ ekipleri Gebze ile birlikte İzmit’te de aynı şekilde mücadele verdiler.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.