TAVŞANLI ZİYAFET 0-1

Spor 08.10.2015 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TAVŞANLI ZİYAFET 0-1

Sarı yeşilli tensilcimiz Darıca’da Manavgatspor’u yenerek büyük bir moral ,ile gittiği Tavşanlı Linyitspor deplasmanından da zaferle döndü.

Maçın ilk dakikasından ilk yarının son dakikasına kadar pozisyon zenginliğini ve oyun hakimiyetini elinde tutan Darıca G.B özellikle Burak, Nurullah ve Lokman ile rakip kalede çok etkili oldu. Lokman ilk yarıdaki bu baskılı futbolu 21 dakikada attığı şık golle süslerken aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. EVSAHİBİ HIZLI BAŞLADI KEMAL DEVLEŞTİ İkinci yarıda evsahibi takım berberlik golü için sarı yeşilli temsilcimizin kalesine yüklense de kalesinde devleşen Kemal rakip pozisyonlara geçit vermedi. Kemal’in ikinci yarıdaki bu etkili performansının yanında Nurullah’da gününde olduğu bir karşılaşma yaşadı. Son toplarda etkili bir tercih denese Darıca G.B Tavşanlı’dan daha farklı bir skorla döneceği karşılaşmayı geride bırakacaktı. İNCEDAL’A SALDIRI Manvgatspor karşılaşmasında sahaya girdiği için Tavşanlı Linyitspor deplasmanında cezalı duruma düşen Teknik Adam Yavuz İncedal karşılaşmayı rakip takım taraftarlarının arasında izledi. Maç boyunca kendi teknik adamlarını istifaya çağıran Tavşanlılı taraftarlar Yavuz İncedal’a saldırmaktan da geri kalmadı. Güvenlik görevlilerin müdahalesi ile İncedal koruma altında maçı izlemeye devam etti. SÜPRİZ MİSAFİR VARDI Bu önemli maçı izlemek üzre Tavşalı’ya giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a Belediye Meclis Üyeleri Cem Hikmet Çelikel ve Ahmet Hakan Hocaoğlu’de eşlik etti. Bu önemli maçta bir dönem Darıca Kaymakamlığı görevinde bulunan Ahmet Karaaslan’da Ada Stadı’na gelerek hem hasret giderdi hem de maçı izledi. TEMSİLCİMİZ TIRMANDI Manavgatspor’u yenerek 7 puanla Tavşanlı Linyitspor deplasmanına giden Darıca G.B galibiyet sayısını 3ê yükseltirken toplam puanını 10 yaptı ve geride kalan 7 maçında puan cetvelinde 10.sırada yer aldı.
Sarı yeşilli tensilcimiz Darıca’da Manavgatspor’u yenerek büyük bir moral ,ile gittiği Tavşanlı Linyitspor deplasmanından da zaferle döndü.

Maçın ilk dakikasından ilk yarının son dakikasına kadar pozisyon zenginliğini ve oyun hakimiyetini elinde tutan Darıca G.B özellikle Burak, Nurullah ve Lokman ile rakip kalede çok etkili oldu. Lokman ilk yarıdaki bu baskılı futbolu 21 dakikada attığı şık golle süslerken aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

EVSAHİBİ HIZLI BAŞLADI KEMAL DEVLEŞTİ

İkinci yarıda evsahibi takım berberlik golü için sarı yeşilli temsilcimizin kalesine yüklense de kalesinde devleşen Kemal rakip pozisyonlara geçit vermedi. Kemal’in ikinci yarıdaki bu etkili performansının yanında Nurullah’da gününde olduğu bir karşılaşma yaşadı. Son toplarda etkili bir tercih denese Darıca G.B Tavşanlı’dan daha farklı bir skorla döneceği karşılaşmayı geride bırakacaktı.

İNCEDAL’A SALDIRI

Manvgatspor karşılaşmasında sahaya girdiği için Tavşanlı Linyitspor deplasmanında cezalı duruma düşen Teknik Adam Yavuz İncedal karşılaşmayı rakip takım taraftarlarının arasında izledi. Maç boyunca kendi teknik adamlarını istifaya çağıran Tavşanlılı taraftarlar Yavuz İncedal’a saldırmaktan da geri kalmadı. Güvenlik görevlilerin müdahalesi ile İncedal koruma altında maçı izlemeye devam etti.

SÜPRİZ MİSAFİR VARDI

Bu önemli maçı izlemek üzre Tavşalı’ya giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a Belediye Meclis Üyeleri Cem Hikmet Çelikel ve Ahmet Hakan Hocaoğlu’de eşlik etti. Bu önemli maçta bir dönem Darıca Kaymakamlığı görevinde bulunan Ahmet Karaaslan’da Ada Stadı’na gelerek hem hasret giderdi hem de maçı izledi.

TEMSİLCİMİZ TIRMANDI

Manavgatspor’u yenerek 7 puanla Tavşanlı Linyitspor deplasmanına giden Darıca G.B galibiyet sayısını 3ê yükseltirken toplam puanını 10 yaptı ve geride kalan 7 maçında puan cetvelinde 10.sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.