19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tavşanlı rövanşı istiyor

Spor 18.04.2018 - 20:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tavşanlı rövanşı istiyor

2.Küme G Grubu’nda 5’te 5 yaparak formunu bulan Tavşanlıspor, lider Darıca Martıspor’u bekliyor. İlk maçı 1-0 kaybeden mavi-beyazlı ekip rövanşı almaya yeminli olurken, Başkan Mehmet Bayram yaptığı açıklamada, “Her şeyden önce temiz bir maç olsun. Önce dostluk, sonra biz kazanalım” dedi. 1-0 geriye düştüğü maçta Mustafapaşa’yı son 10 dakikada attığı gollerle 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını koruyan Tavşanlıspor, gözünü lider Darıca Martıspor ile oynayacağı karşılaşmaya dikti. İlk maçı 1-0 kaybeden mavi-beyazlı ekipte hesaplar iki farklı galibiyet üzerine kuruldu. 28 puanda olan ve şampiyon olabilmesi için ilk önce 31 puanlı Martıspor’u iki farklı skorla yenmesi gereken Tavşanlı’nın son maçta da Darıcaspor’a üstünlük kurması gerekiyor. MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ 15.30’DA İşlerinin kolay olmadığını belirten mavi-beyazlı ekibin başkanı Mehmet Bayram, oyuncularına güvendiğini ve zoru başaracaklarını söyledi. Centilmenliğin ön planda olmasını dileyen Başkan Bayram, “Her şeyden önce temiz bir maç olsun. Önce dostluk, sonra biz kazanalım” dedi. Tavşanlıspor-Darıca Martıspor karşılaşması cumartesi günü Metin Oktay Stadı’nda saat 15.30’da oynanacak.

2.Küme G Grubu’nda 5’te 5 yaparak formunu bulan Tavşanlıspor, lider Darıca Martıspor’u bekliyor. İlk maçı 1-0 kaybeden mavi-beyazlı ekip rövanşı almaya yeminli olurken, Başkan Mehmet Bayram yaptığı açıklamada, “Her şeyden önce temiz bir maç olsun. Önce dostluk, sonra biz kazanalım” dedi. 1-0 geriye düştüğü maçta Mustafapaşa’yı son 10 dakikada attığı gollerle 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını koruyan Tavşanlıspor, gözünü lider Darıca Martıspor ile oynayacağı karşılaşmaya dikti. İlk maçı 1-0 kaybeden mavi-beyazlı ekipte hesaplar iki farklı galibiyet üzerine kuruldu. 28 puanda olan ve şampiyon olabilmesi için ilk önce 31 puanlı Martıspor’u iki farklı skorla yenmesi gereken Tavşanlı’nın son maçta da Darıcaspor’a üstünlük kurması gerekiyor.


MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ 15.30’DA
İşlerinin kolay olmadığını belirten mavi-beyazlı ekibin başkanı Mehmet Bayram, oyuncularına
güvendiğini ve zoru başaracaklarını söyledi. Centilmenliğin ön planda olmasını dileyen Başkan
Bayram, “Her şeyden önce temiz bir maç olsun. Önce dostluk, sonra biz kazanalım” dedi.
Tavşanlıspor-Darıca Martıspor karşılaşması cumartesi günü Metin Oktay Stadı’nda saat 15.30’da
oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.