Tavşanlı'ya 10 Bin Ağaç

Gebze 29.01.2019 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tavşanlı'ya 10 Bin Ağaç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de rehabilitesi yapılan Tavşanlı - Polyak hafriyat sahasını ağaçlandırıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal yapısı bozulmuş hafriyat sahalarını doldurarak yeşillendiriyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile eskiden kömür ocağı olarak kullanılan Tavşanlı-Polyak hafriyat sahasını ağaçlandırılıyor.   2 BİN AĞAÇ DİKİLDİ 2018 yılı içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teslim edilen alanda ilk olarak dere ıslahı ve dolgu çalışması yapıldı. Çevreye pis bir koku salan dere ıslah edildi. Islah edilen derede iki etap şeklinde ağaçlandırma çalışması yapıldı. Bölgeye 2018 yılı içerisinde 2 bin ağaç dikildi.   2 ETAPTA 10 BİN AĞAÇ Tavşanlı-Polyak hafriyat sahası ikinci etabında bölgeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar ekipleri tarafından 10 bin ağaç dikilecek. Bölgede ekipler tarafından devam eden çalışmalar kapsamında 800 fidan toprak ile buluşturuldu. 42 personelin çalıştığı dolgu alanına Toros Sediri, Akağaç, Dış budak ve Ihlamur ağaçları ekilecek.   KENTİ GÜZELLEŞTİREN HAFRİYATLAR Hızla büyüyen ve gelişen Kocaeli’nde inşaatlardan çıkan hafriyatlar, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde Kocaeli’nde uygun ve doğal yapısı bozulmuş alanlarda iyileştirme projeleri düzenleniyor. Bu alanlar hafriyatlarla doldurularak; doğaya, kent estetik yapısına ve kentin sosyal ihtiyaçlarına kazandırılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de rehabilitesi yapılan Tavşanlı - Polyak hafriyat sahasını ağaçlandırıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal yapısı bozulmuş hafriyat sahalarını doldurarak yeşillendiriyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile eskiden kömür ocağı olarak kullanılan Tavşanlı-Polyak hafriyat sahasını ağaçlandırılıyor.

 

2 BİN AĞAÇ DİKİLDİ

2018 yılı içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teslim edilen alanda ilk olarak dere ıslahı ve dolgu çalışması yapıldı. Çevreye pis bir koku salan dere ıslah edildi. Islah edilen derede iki etap şeklinde ağaçlandırma çalışması yapıldı. Bölgeye 2018 yılı içerisinde 2 bin ağaç dikildi.

 

2 ETAPTA 10 BİN AĞAÇ

Tavşanlı-Polyak hafriyat sahası ikinci etabında bölgeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar ekipleri tarafından 10 bin ağaç dikilecek. Bölgede ekipler tarafından devam eden çalışmalar kapsamında 800 fidan toprak ile buluşturuldu. 42 personelin çalıştığı dolgu alanına Toros Sediri,

Akağaç, Dış budak ve Ihlamur ağaçları ekilecek.

 

KENTİ GÜZELLEŞTİREN HAFRİYATLAR

Hızla büyüyen ve gelişen Kocaeli’nde inşaatlardan çıkan hafriyatlar, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde Kocaeli’nde uygun ve doğal yapısı bozulmuş alanlarda iyileştirme projeleri düzenleniyor. Bu alanlar hafriyatlarla doldurularak; doğaya, kent estetik yapısına ve kentin sosyal ihtiyaçlarına kazandırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.