Tayanç Üye Çalışmalarına Hız verdi

Darıca 30.03.2018 - 15:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayanç Üye Çalışmalarına Hız verdi

CHP Darıca Kadın Kolları çalışmalarına hız verdi. Ethem Mahir Baysan ile anne ve babası üye kaydedildi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı önceki akşam yönetim kurulu toplantısı öncesi Ethem Mahir Baysan ile birlikte annesi Aycan Yağızer ve babası Turgut Baysan’ın CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na üyelikleri yapıldı. Ethem Mahir Baysan’a Yakup Törk tarafından Atatürk rozeti, Ebru Tayanç tarafından çerçeveli büyük boy Atatürk resmi hediye edildi. İL KADIN KOLLARINA ZİYARET Toplantıda 31 Mart Cumartesi (bugün) CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimine ziyaret yapılması kararlaştırıldı. 7-8 Nisan Cumartesi Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek eğitim toplantısına katılacak partili kadınlara gerek tüzük ve parti politikaları üzerine eğitim verilecek. Ayrıca Nene Hatun Mahallelesi’ne Atife Kaya, Bayramoğlu Mahallesi’nde Nabatea Lamprecht ilk atanan kadın kolları başkanları oldu. Başkan Ebru Tayanç diğer mahallelerde de atamaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
CHP Darıca Kadın Kolları çalışmalarına hız verdi. Ethem Mahir Baysan ile anne ve babası üye kaydedildi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı önceki akşam yönetim kurulu toplantısı öncesi Ethem Mahir Baysan ile birlikte annesi Aycan Yağızer ve babası Turgut Baysan’ın CHP Darıca İlçe Başkanlığı’na üyelikleri yapıldı. Ethem Mahir Baysan’a Yakup Törk tarafından Atatürk rozeti, Ebru Tayanç tarafından çerçeveli büyük boy Atatürk resmi hediye edildi.

İL KADIN KOLLARINA ZİYARET

Toplantıda 31 Mart Cumartesi (bugün) CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimine ziyaret yapılması kararlaştırıldı. 7-8 Nisan Cumartesi Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek eğitim toplantısına katılacak partili kadınlara gerek tüzük ve parti politikaları üzerine eğitim verilecek. Ayrıca Nene Hatun Mahallelesi’ne Atife Kaya, Bayramoğlu Mahallesi’nde Nabatea Lamprecht ilk atanan kadın kolları başkanları oldu. Başkan Ebru Tayanç diğer mahallelerde de atamaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.