GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tayfun fena patladı! 5-0

Spor 21.10.2018 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayfun fena patladı! 5-0

HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR, SAHASINDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Hidropaks Gebze Tayfunspor, Kandıra’ya patladı. Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden bordo beyazlı ekibimiz, 5.hafta mücadelesinde Metin Oktay Stadı’nda konuk ettiği Kandıra G.B Belediyespor’u 5-0 yenerek moral depoladı. Geçen hafta İlimtepe karşısında alınan yenilgi sonrasında mutlak 3 puan parolasıyla çıkılan Kandıra karşılaşmasına çok iyi başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, golü erken buldu. Mücadelenin 10.dakikasında ceza sahası ön yayının üzerinde klas bir aşırtma vuruşu yapan Eser, gol perdesini açtı. Mücadelenin 33.dakikasında sağ kanattan gelen güzel ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Berkan, farkı 2’ye çıkardı. İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ Karşılaşmanın neredeyse tamamında oyunun tek hakimi olan Hidropaks Tayfunspor, ikinci yarıda farka gitti. Hasan Şahin, Eser ve Zafer’le üst üste goller bulan bordo beyazlılar, mücadeleden 5-0’lık farklı skorla galip ayrılarak puanını 7’ye yükseltti. Hidropaks Tayfunspor gelecek hafta yine sahasında Kartepe Suadiye’ye konuk edecek. YÖNETİM TAKİPTE Hidropaks Tayfunspor ile Kandıra G.B Belediyespor arasında oynanan mücadeleyi Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Hidropaks Asbaşkanı Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulunda takip etti. Asbaşkan Işıkdağ maç sonunda yaptığı açıklamada, her geçen hafta iyi olacaklarını söyleyerek elde edilen 5-0’lık galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.
HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR, SAHASINDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Hidropaks Gebze Tayfunspor, Kandıra’ya patladı. Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden bordo beyazlı ekibimiz, 5.hafta mücadelesinde Metin Oktay Stadı’nda konuk ettiği Kandıra G.B Belediyespor’u 5-0 yenerek moral depoladı.

Geçen hafta İlimtepe karşısında alınan yenilgi sonrasında mutlak 3 puan parolasıyla çıkılan Kandıra karşılaşmasına çok iyi başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, golü erken buldu. Mücadelenin 10.dakikasında ceza sahası ön yayının üzerinde klas bir aşırtma vuruşu yapan Eser, gol perdesini açtı. Mücadelenin 33.dakikasında sağ kanattan gelen güzel ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Berkan, farkı 2’ye çıkardı.

İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ

Karşılaşmanın neredeyse tamamında oyunun tek hakimi olan Hidropaks Tayfunspor, ikinci yarıda farka gitti. Hasan Şahin, Eser ve Zafer’le üst üste goller bulan bordo beyazlılar, mücadeleden 5-0’lık farklı skorla galip ayrılarak puanını 7’ye yükseltti. Hidropaks Tayfunspor gelecek hafta yine sahasında Kartepe Suadiye’ye konuk edecek.

YÖNETİM TAKİPTE

Hidropaks Tayfunspor ile Kandıra G.B Belediyespor arasında oynanan mücadeleyi Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Hidropaks Asbaşkanı Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulunda takip etti. Asbaşkan Işıkdağ maç sonunda yaptığı açıklamada, her geçen hafta iyi olacaklarını söyleyerek elde edilen 5-0’lık galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.