19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tayfun kasırgası yeni başlıyor! 0-2

Spor 30.09.2018 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayfun kasırgası yeni başlıyor! 0-2

Geçen hafta 3-0 kazandığı Kartepe Belediyespor maçında farkında olmadan cezalı oyuncu oynattığı için hükmen 3-0 mağlup sayılan Süper Amatör Lig temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, B Grubu’nun 2.haftasında konuk olduğu Bekirdere’yi 2-0 yenerek altın değerinde bir 3 puan kazandı. Bordo beyazlı temsilcimiz için hem moral hem de lige tutunması adına büyük önem taşıyan maçta galibiyeti getiren goller Serdar Zengin’den geldi. ZENGİN TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU Cephanelik Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha istekli gözüken Hidropaks Tayfunspor, aradığı gole ikinci yarıda ulaştı. Oyunu domine eden Fatih Yıldız’ın öğrencileri, 61.dakikada Serdar Zengin’in şık kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golün moraliyle dirençli ve enerjik bir görüntü çizen bordo beyazlılarda, Serdar Zengin 71.dakikada kendisinin ve takımının 2.golünü atarak Tayfunspor’a hayat verdi. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Hidropaks Tayfunspor, gelecek hafta sahasında Derince Sırrıpaşa’yı ağırlayacak.

Geçen hafta 3-0 kazandığı Kartepe Belediyespor maçında farkında olmadan cezalı oyuncu oynattığı için hükmen 3-0 mağlup sayılan Süper Amatör Lig temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, B Grubu’nun 2.haftasında konuk olduğu Bekirdere’yi 2-0 yenerek altın değerinde bir 3 puan kazandı. Bordo beyazlı temsilcimiz için hem moral hem de lige tutunması adına büyük önem taşıyan maçta galibiyeti getiren goller Serdar Zengin’den geldi.

ZENGİN TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Cephanelik Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha istekli gözüken Hidropaks Tayfunspor, aradığı gole ikinci yarıda ulaştı. Oyunu domine eden Fatih Yıldız’ın öğrencileri, 61.dakikada Serdar Zengin’in şık kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golün moraliyle dirençli ve enerjik bir görüntü çizen bordo beyazlılarda, Serdar Zengin 71.dakikada kendisinin ve takımının 2.golünü atarak Tayfunspor’a hayat verdi. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Hidropaks Tayfunspor, gelecek hafta sahasında Derince Sırrıpaşa’yı ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.