19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tayfunspor Beybaba’da moral depoladı

Spor 01.10.2017 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tayfunspor Beybaba’da moral depoladı

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Gölcük Şirinköyspor maçı öncesinde kahvaltıda buluştu. Bölgemizin elit mekanlarından Beybaba Restoran’da gerçekleşen kahvaltı programında teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Gebze Tayfunspor’a isim sponsoru olan Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun da katıldı.       BEYBABA’DAN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda moral depolayan Gebze temcilsisinmde moraller üst seviyede oluşu dikkatlerden kaçmazken, kahvaltıya ev sahipliği yapan Beybaba Restoran işletmecisi Mert Pınar, Hidropaks Gebze Tayfunspor’a bugün oynayacağı Gölcük Şirinköyspor maçında başarılar diledi.       SERDAR BULUN’DAN TEŞEKKÜR Hidropaks Gebze Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun yaptığı açıklamada, ‘’Takımımızı nezih mekanında misafir ederek moral veren Mert Aydın ve Beybaba Restoran çalışanlarına teşekkür ederiz. Bugün oynayacağız Gölcük Şirinköy maçında iyi bir sonuçla ayrılıp sezona moralli girmek istiyoruz. Yeni sezonun tüm bölge takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. TAYFUN SAAT 15.00’DA SAHAYA İNECEK 1.Küme B Grubu’nda yer alan Hidropaks Gebze Tayfunpor yeni sezonun ilk maçında bugün Gölcük Şirinköyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Değirmendere Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu saat 15.00’da başlayacak.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Gölcük Şirinköyspor maçı öncesinde kahvaltıda buluştu. Bölgemizin elit mekanlarından Beybaba Restoran’da gerçekleşen kahvaltı programında teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra, Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Gebze Tayfunspor’a isim sponsoru olan Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ ve Sportif Direktör Serdar Bulun da katıldı.

 

 

 

BEYBABA’DAN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda moral depolayan Gebze temcilsisinmde moraller üst seviyede oluşu dikkatlerden kaçmazken, kahvaltıya ev sahipliği yapan Beybaba Restoran işletmecisi Mert Pınar, Hidropaks Gebze Tayfunspor’a bugün oynayacağı Gölcük Şirinköyspor maçında başarılar diledi.

 

 

 

SERDAR BULUN’DAN TEŞEKKÜR

Hidropaks Gebze Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun yaptığı açıklamada, ‘’Takımımızı nezih mekanında misafir ederek moral veren Mert Aydın ve Beybaba Restoran çalışanlarına teşekkür ederiz. Bugün oynayacağız Gölcük Şirinköy maçında iyi bir sonuçla ayrılıp sezona moralli girmek istiyoruz. Yeni sezonun tüm bölge takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

TAYFUN SAAT 15.00’DA SAHAYA İNECEK

1.Küme B Grubu’nda yer alan Hidropaks Gebze Tayfunpor yeni sezonun ilk maçında bugün Gölcük Şirinköyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Değirmendere Stadı’nda oynanacak olan zorlu randevu saat 15.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.