19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tayfunspor’da imzalar konuştu!

Spor 30.07.2018 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayfunspor’da imzalar konuştu!

HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR’DA TOPLU İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hidropaks Tayfunspor fırtınası Süper Amatör Lig’de de sert esecek. Geçtiğimiz haftasonunda toplu imza töreni düzenleyerek iç ve dış transferde anlaşan isimlere imza attıran bordo beyazlılar yeni sezona yeni hedeflerle girecek. Geçen sezon namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Gebze’nin köklü kulübü Hidropaks Tayfunspor, 2018-2019 sezonu öncesinde iç ve dış transfer anlaştığı tüm oyuncular için toplu imza töreni düzenleyerek futbolcuları kamuoyuna tanıttı. İmza törenine Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Sportif Direktör Serdar Bulun, Teknik Direktör Fatih Yıldız ve ekibinin yanı sıra futbolcular katıldı. BULUN: ÇITAMIZ YÜKSELDİ Amatör bir kulüp olsa da profesyonel yönetim tarzıyla örnek bir profil çizen Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni sezona yeni hedeflerle girecek. İmza töreni öncesinde yapılan tanışmada bir konuşma yapan Sportif Direktör Serdar Bulun çıtanın yükseldiğini belirterek, ‘’Hedeflerimizin daha yüksek olduğu bir sezon bizleri bekliyor. Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da hem saha içinde hem de saha dışında Hidropaks Tayfunspor’a yakışan duruşu sergileyerek arzu ettiğimiz başarılar ulaşacağımıza inanıyoruz. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. İDACI: KIRMIZI KART DAHİ GÖRMEDİK Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cendiz İdacı da bordo beyazlı kulübün centilmen duruşunu hatırlatarak, ‘’Geçen sezon kırmızı kart görmeden sezonu tamamlamış bir kulüp olduğumuz için gurur duyuyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımızın da kulübümüzün yapısına uyarak başarı için ellerini taşın atlına koyacaklarına inanıyorum’’dedi. YILDIZ: RAKİPLERİMİZE SAYGI DUYACAĞIZ Şampiyon teknik direktör Fatih Yıldız da Bulun ve İdacı ile paralel sözler sarf ederek, ‘’Bizim için öncelik her zaman Fair-Play olacak. Rakiplerimize saygı duyarak Tayfunspor’umuzun duruşunu ve kalitesini her yerde göstereceğiz. Yeni sezon çalışmalarıyla birlikte oyun mantalitemizi ve felsefemizi sahaya yansıtarak hedefimize ulaşacağız’’dedi.   2018-2019 sezonunda Hidropaks Gebze Tayfunspor forması giyecek olan futbolcular objektiflerimize böyle poz verdiler.     Bordo beyazlıların ses getiren transferi Şifo Mehmet, tecrübesiyle Tayfunspor’a büyük katkı sağlayacak.     Kaptan Ender Şahin, Hidropaks Tayfunspor’da bir kez daha şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.     Yeni transfer Serdar Zengin, Hidropaks Tayfunspor’un hedeflerine katkı sağlamak istediğini belirtti.     İç transferde anlaşmaya varılan Mahmut Köksal yuvada kaldığı için mutlu oldğunu söyledi.     Yeni transferlerden sol bek Hasan Şahin, Hidropaks Tayfunspor’un parçası olduğu için heyecanlı olduğunu söyledi.     İmza şov yapan Hidropaks Tayfunspor’da tüm futbolcuların mutlu halleri dikkat çekti.     Sportif Direktör Serdar Bulun, futbolculara hitaben bir konuşma yaparak, Hidropaks Tayfunspor Kulübü’nün yapısıyla ilgili bilgiler verdi.  
HİDROPAKS GEBZE TAYFUNSPOR’DA TOPLU İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hidropaks Tayfunspor fırtınası Süper Amatör Lig’de de sert esecek. Geçtiğimiz haftasonunda toplu imza töreni düzenleyerek iç ve dış transferde anlaşan isimlere imza attıran bordo beyazlılar yeni sezona yeni hedeflerle girecek.

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Gebze’nin köklü kulübü Hidropaks Tayfunspor, 2018-2019 sezonu öncesinde iç ve dış transfer anlaştığı tüm oyuncular için toplu imza töreni düzenleyerek futbolcuları kamuoyuna tanıttı. İmza törenine Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, Sportif Direktör Serdar Bulun, Teknik Direktör Fatih Yıldız ve ekibinin yanı sıra futbolcular katıldı.

BULUN: ÇITAMIZ YÜKSELDİ

Amatör bir kulüp olsa da profesyonel yönetim tarzıyla örnek bir profil çizen Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni sezona yeni hedeflerle girecek. İmza töreni öncesinde yapılan tanışmada bir konuşma yapan Sportif Direktör Serdar Bulun çıtanın yükseldiğini belirterek, ‘’Hedeflerimizin daha yüksek olduğu bir sezon bizleri bekliyor. Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da hem saha içinde hem de saha dışında Hidropaks Tayfunspor’a yakışan duruşu sergileyerek arzu ettiğimiz başarılar ulaşacağımıza inanıyoruz. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

İDACI: KIRMIZI KART DAHİ GÖRMEDİK

Hidropaks Tayfunspor Başkanı Cendiz İdacı da bordo beyazlı kulübün centilmen duruşunu hatırlatarak, ‘’Geçen sezon kırmızı kart görmeden sezonu tamamlamış bir kulüp olduğumuz için gurur duyuyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımızın da kulübümüzün yapısına uyarak başarı için ellerini taşın atlına koyacaklarına inanıyorum’’dedi.

YILDIZ: RAKİPLERİMİZE SAYGI DUYACAĞIZ

Şampiyon teknik direktör Fatih Yıldız da Bulun ve İdacı ile paralel sözler sarf ederek, ‘’Bizim için öncelik her zaman Fair-Play olacak. Rakiplerimize saygı duyarak Tayfunspor’umuzun duruşunu ve kalitesini her yerde göstereceğiz. Yeni sezon çalışmalarıyla birlikte oyun mantalitemizi ve felsefemizi sahaya yansıtarak hedefimize ulaşacağız’’dedi.

 

2018-2019 sezonunda Hidropaks Gebze Tayfunspor forması giyecek olan futbolcular objektiflerimize böyle poz verdiler.

 

 

Bordo beyazlıların ses getiren transferi Şifo Mehmet, tecrübesiyle Tayfunspor’a büyük katkı sağlayacak.

 

 

Kaptan Ender Şahin, Hidropaks Tayfunspor’da bir kez daha şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

 

 

Yeni transfer Serdar Zengin, Hidropaks Tayfunspor’un hedeflerine katkı sağlamak istediğini belirtti.

 

 

İç transferde anlaşmaya varılan Mahmut Köksal yuvada kaldığı için mutlu oldğunu söyledi.

 

 

Yeni transferlerden sol bek Hasan Şahin, Hidropaks Tayfunspor’un parçası olduğu için heyecanlı olduğunu söyledi.

 

 

İmza şov yapan Hidropaks Tayfunspor’da tüm futbolcuların mutlu halleri dikkat çekti.

 

 

Sportif Direktör Serdar Bulun, futbolculara hitaben bir konuşma yaparak, Hidropaks Tayfunspor Kulübü’nün yapısıyla ilgili bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.