Tayfunspor’dan imza şov!

Spor 07.07.2017 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tayfunspor’dan imza şov!

Yeni sezon öncesinde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Hidropaks Gebze Tayfunspor’da önceki gün imza şov vardı. İç ve dış transferde anlaşılan toplam 18 oyuncuyla sözleşme imzalayan Tayfunspor yönetimi, imza töreninin ardından tüm oyunculara peşinatlarını dağıtarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Yeni sezona güçlü bir şekilde girmenin hesaplarını yapan Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni yönetimi ve yeni transferleriyle şimdiden heyecan yarattı. Hidropaks Hidrolik A.Ş’nin isim sponsoru olduğu ve yeni ismiyle ‘Hidropaks Gebze Tayfunspor’ olarak 2017-2018 sezonunda mücadele edecek olan Gebze’nin köklü kulübü, ayrıca bölgemizde isminin başına sponsor firmanın adını alan ilk kulüp olarak kayıtlara geçti.          IŞIKDAĞ’DAN FUTBOLCULARA: TOP ARTIK SİZDE 2017-2018 sezonunda Gebze Tayfunspor yönetiminde yer alacak olan Hidropaks Hidrolik A.Ş yönetim kurulu başkanı Maruf Işıkdağ, Tayfunspor gibi köklü bir kulübe isim sponsoru olmanın gururunu yaşadığını belirterek, yeni sezonda başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İmza töreninde futbolculara seslenen Işıkdağ, ‘’Bizim yaptıklarımızın anlamlı bir hal alması için sizin başarılı olmanız gerekiyor. Centilmenlik çerçevesinde kulübümüze yakışır bir mücadele göstereceğinizden şüphemiz yok. Top artık sizde’’dedi.         BULUN: TAYFUNSPOR ÖZEL BİR KULÜP Hidropaks Gebze Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun ise yaptığı açıklamada, ‘’Tayfunspor gerçekten çok özel bir kulüp. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak hem saha içinde hem de saha dışında örnek olmalıyız. Kulübümüze isim sponsoru olan Hidropaks Hidrolik A.Ş yönetim kurulu başkanı Maruf Işıkdağ’a katkılarından dolayı teşekkür ederim’’dedi.              TOP BAŞI 24 TEMMUZ’DA Kulüp başkanlığını Cengiz İdacı’nın yaptığı Hidropaks Gebze Tayfunspor’da yeni sezonda teknik direktörlük görevini yine Fatih Yıldız üstlenecek. Yıldız’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Babur ve Tayfunspor’un uzun yıllar kaptanlığını yapan İlker Öztürk yapacak. İddialı kadrosuyla ses getirmek isteyen Tayfunspor yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz Pazartesi günü start verecek.           İÇ TRANSFERDE 10 İSİMLE YOLA DEVAM Hidropaks Gebze Tayfunspor’un sözleşme yenileyerek gelecek sezon da yola devam edeceği 10 futbolcu şu şekilde sıralandı: Ender Şahin, Oğuzhan Çiçek, Sezer Çiçek, Berk Altınkaya, Yunus Çiçek, Emre Çiçek, Mert Güven, Berkay Güven, Emirhan Uzun, Berat Erki     8 YENİ TRANSFER Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, dış transferde ise 8 futbolcuyu transfer etti. İşte o oyuncular: Erdeniz Ekinci, Mahmut Köksal, Volkan Ömür, Yusuf Balcı, Samet Yiğit, Uğur Güler, Ercan Erdoğan, Murat Aytar  
Yeni sezon öncesinde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Hidropaks Gebze Tayfunspor’da önceki gün imza şov vardı. İç ve dış transferde anlaşılan toplam 18 oyuncuyla sözleşme imzalayan Tayfunspor yönetimi, imza töreninin ardından tüm oyunculara peşinatlarını dağıtarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Yeni sezona güçlü bir şekilde girmenin hesaplarını yapan Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni yönetimi ve yeni transferleriyle şimdiden heyecan yarattı. Hidropaks Hidrolik A.Ş’nin isim sponsoru olduğu ve yeni ismiyle ‘Hidropaks Gebze Tayfunspor’ olarak 2017-2018 sezonunda mücadele edecek olan Gebze’nin köklü kulübü, ayrıca bölgemizde isminin başına sponsor firmanın adını alan ilk kulüp olarak kayıtlara geçti.

 

    

 

IŞIKDAĞ’DAN FUTBOLCULARA: TOP ARTIK SİZDE

2017-2018 sezonunda Gebze Tayfunspor yönetiminde yer alacak olan Hidropaks Hidrolik A.Ş yönetim kurulu başkanı Maruf Işıkdağ, Tayfunspor gibi köklü bir kulübe isim sponsoru olmanın gururunu yaşadığını belirterek, yeni sezonda başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İmza töreninde futbolculara seslenen Işıkdağ, ‘’Bizim yaptıklarımızın anlamlı bir hal alması için sizin başarılı olmanız gerekiyor. Centilmenlik çerçevesinde kulübümüze yakışır bir mücadele göstereceğinizden şüphemiz yok. Top artık sizde’’dedi.

 

   

 

BULUN: TAYFUNSPOR ÖZEL BİR KULÜP

Hidropaks Gebze Tayfunspor Sportif Direktörü Serdar Bulun ise yaptığı açıklamada, ‘’Tayfunspor gerçekten çok özel bir kulüp. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak hem saha içinde hem de saha dışında örnek olmalıyız. Kulübümüze isim sponsoru olan Hidropaks Hidrolik A.Ş yönetim kurulu başkanı Maruf Işıkdağ’a katkılarından dolayı teşekkür ederim’’dedi.

 

  

 

 

 

 

TOP BAŞI 24 TEMMUZ’DA

Kulüp başkanlığını Cengiz İdacı’nın yaptığı Hidropaks Gebze Tayfunspor’da yeni sezonda teknik direktörlük görevini yine Fatih Yıldız üstlenecek. Yıldız’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Babur ve Tayfunspor’un uzun yıllar kaptanlığını yapan İlker Öztürk yapacak. İddialı kadrosuyla ses getirmek isteyen Tayfunspor yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz Pazartesi günü start verecek.

 

 

 

 

 

İÇ TRANSFERDE 10 İSİMLE YOLA DEVAM

Hidropaks Gebze Tayfunspor’un sözleşme yenileyerek gelecek sezon da yola devam edeceği 10 futbolcu şu şekilde sıralandı: Ender Şahin, Oğuzhan Çiçek, Sezer Çiçek, Berk Altınkaya, Yunus Çiçek, Emre Çiçek, Mert Güven, Berkay Güven, Emirhan Uzun, Berat Erki

 

 

8 YENİ TRANSFER

Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, dış transferde ise 8 futbolcuyu transfer etti. İşte o oyuncular: Erdeniz Ekinci, Mahmut Köksal, Volkan Ömür, Yusuf Balcı, Samet Yiğit, Uğur Güler, Ercan Erdoğan, Murat Aytar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.