19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tayfunspor’dan kadro dışı ve özür!

Spor 21.11.2018 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayfunspor’dan kadro dışı ve özür!

Futbol sahalarında görmek istemediğimiz görüntü geçtiğimiz günlerde Arslanbey Stadı’nda yaşandı. Çayırova Menderes ile Arslanbey Organize Sanayispor arasında oynanan mücadeleyi tribünde izlediği öğrenilen Hidropaks Tayfunspor’un futbolcusu Uğur Güler, eski takımı Çayırova Menderes aleyhine verilen hakem kararları sonrasında maç bitiminde sahaya inerek, karşılaşmasının hakemi Birtan Yavuz’a sert tepki gösterdiği öğrenildi. Hakeme yönelik olumsuz söylemleri sonrasında güçlükle sakinleştirilen Uğur Güler’in maçın gözlemcisi tarafından rapor edildiği ve ağır bir ceza alacağı belirtildi. UĞUR GÜLER KADRO DIŞI Şok gelişme sonrasında harekete geçen Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, yaşanan talihsiz olayın kendileriyle uzaktan yakından alakası olmadığı ve Uğur Güler’in yaptığı davranışı tasvip etmediklerini açıkladı. Uğur Güler’i kadro dışı bırakan Hidropaks Tayfunspor yönetimi yaptığı açıklamada, HAKEM CAMİASINDAN ÖZÜR DİLENDİ ‘’Kulübümüz Hidropaks Tayfunspor’un futbolcusu Uğur Güler’in Fair-Play ruhuyla bağdaşmayan hareketlerinin kabul edilir yanı yoktur. Takımımız içinde beyefendi kişiliğiyle var olan Uğur Güler’in bu davranışı bizi hem şaşırtmış hem de üzmüştür. Buna rağmen hiçbir şey kulübümüzün değerlerinden daha yüksek değildir. Kontrolümüz dışında gelişen bu üzücü olay sebebi ile kulübümüz ile alakası olmasa da başta maçın hakemi Birtan Yavuz’dan ve Kocaeli hakem camiasından özür dilediğimizi kamuoyuna bildiririz’’denildi.

Futbol sahalarında görmek istemediğimiz görüntü geçtiğimiz günlerde Arslanbey Stadı’nda yaşandı. Çayırova Menderes ile Arslanbey Organize Sanayispor arasında oynanan mücadeleyi tribünde izlediği öğrenilen Hidropaks Tayfunspor’un futbolcusu Uğur Güler, eski takımı Çayırova Menderes aleyhine verilen hakem kararları sonrasında maç bitiminde sahaya inerek, karşılaşmasının hakemi Birtan Yavuz’a sert tepki gösterdiği öğrenildi. Hakeme yönelik olumsuz söylemleri sonrasında güçlükle sakinleştirilen Uğur Güler’in maçın gözlemcisi tarafından rapor edildiği ve ağır bir ceza alacağı belirtildi.

UĞUR GÜLER KADRO DIŞI

Şok gelişme sonrasında harekete geçen Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, yaşanan talihsiz olayın kendileriyle uzaktan yakından alakası olmadığı ve Uğur Güler’in yaptığı davranışı tasvip etmediklerini açıkladı. Uğur Güler’i kadro dışı bırakan Hidropaks Tayfunspor yönetimi yaptığı açıklamada,

HAKEM CAMİASINDAN ÖZÜR DİLENDİ

‘’Kulübümüz Hidropaks Tayfunspor’un futbolcusu Uğur Güler’in Fair-Play ruhuyla bağdaşmayan hareketlerinin kabul edilir yanı yoktur. Takımımız içinde beyefendi kişiliğiyle var olan Uğur Güler’in bu davranışı bizi hem şaşırtmış hem de üzmüştür. Buna rağmen hiçbir şey kulübümüzün değerlerinden daha yüksek değildir. Kontrolümüz dışında gelişen bu üzücü olay sebebi ile kulübümüz ile alakası olmasa da başta maçın hakemi Birtan Yavuz’dan ve Kocaeli hakem camiasından özür dilediğimizi kamuoyuna bildiririz’’denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.