Tayfunspor efsanesi kabri başında anıldı

Spor 12.03.2019 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayfunspor efsanesi kabri başında anıldı

Tayfunspor efsanesi kabri başında anıldı

Hidropaks Tayfunspor Kulübü’nün kurucu başkanı Melih Tekiner, vefatının 4.yıldönümünde Gebze Osman Yılmaz Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Tayfunspor camiasına kattığı değer ile tarihe adı altın harflerle kazınan Tekiner’i unutmayan Tayfunsporlular, 9 Mart 2015’te aramızdan ayrılan Tekiner’e sevgi ve saygısını bir kez daha gösterdiler. İDACI: RAHMETLE ANIYORUZ Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, eski yöneticilerden Hasan Zorlu, kurucu üye Basri Ateş, Teknik Direktör Fatih Yıldız ve takım kaptanı Sezer Çiçek’in yer aldığı anma ziyaretinde konuşan Başkan İdacı, “Başkanımızın camiamıza kattığı değeri unutmamız imkansız. Hayatının her anında Tayfunspor’un yaşaması için büyük fedakarlıklar yapan çok değerli başkanımız merhum Melih Tekiner’i rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.
Tayfunspor efsanesi kabri başında anıldı

Hidropaks Tayfunspor Kulübü’nün kurucu başkanı Melih Tekiner, vefatının 4.yıldönümünde Gebze Osman Yılmaz Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Tayfunspor camiasına kattığı değer ile tarihe adı altın harflerle kazınan Tekiner’i unutmayan Tayfunsporlular, 9 Mart 2015’te aramızdan ayrılan Tekiner’e sevgi ve saygısını bir kez daha gösterdiler.

İDACI: RAHMETLE ANIYORUZ

Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, eski yöneticilerden Hasan Zorlu, kurucu üye Basri Ateş, Teknik Direktör Fatih Yıldız ve takım kaptanı Sezer Çiçek’in yer aldığı anma ziyaretinde konuşan Başkan İdacı, “Başkanımızın camiamıza kattığı değeri unutmamız imkansız. Hayatının her anında Tayfunspor’un yaşaması için büyük fedakarlıklar yapan çok değerli başkanımız merhum Melih Tekiner’i rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.