Tayfunspor istedi ve kazandı! 1-3

Spor 31.12.2017 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tayfunspor istedi ve kazandı! 1-3

NAMAĞLUP LİDER HİDROPAKS TAYFUNSPOR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Lider Hidropaks Tayfunspor, zorlandığı maçta tecrübesini konuşturarak Çayırova Serhatspor’u deplasmanda 3-1’lik skorla devirdi. Zirveyi kimselere bırakmayan Tayfunspor, gelecek hafta Hisareyn’i ağırlayacak. 1.Küme B Grubu’nda namağlup ünvanı ile liderliğini sürdüren Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 15.haftasında deplasmanda konuk olduğu Çayırova Serhatspor’a 3-1 yenerek başarılı gidişatını sürdürdü. Zor geçen ve tartışmalı hakem kararlarının da olduğu maçta yıldızlaşan isim ise 2 gol atan Hidropaks Tayfunsporlu Ender oldu. Puanını 39’a çıkaran Fatih Yıldız’ın öğrencileri, gelecek hafta sahasında lig ikincisi Hisareyn’i konuk edecek.  
NAMAĞLUP LİDER HİDROPAKS TAYFUNSPOR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Lider Hidropaks Tayfunspor, zorlandığı maçta tecrübesini konuşturarak Çayırova Serhatspor’u deplasmanda 3-1’lik skorla devirdi. Zirveyi kimselere bırakmayan Tayfunspor, gelecek hafta Hisareyn’i ağırlayacak.

1.Küme B Grubu’nda namağlup ünvanı ile liderliğini sürdüren Hidropaks Gebze Tayfunspor, ligin 15.haftasında deplasmanda konuk olduğu Çayırova Serhatspor’a 3-1 yenerek başarılı gidişatını sürdürdü. Zor geçen ve tartışmalı hakem kararlarının da olduğu maçta yıldızlaşan isim ise 2 gol atan Hidropaks Tayfunsporlu Ender oldu. Puanını 39’a çıkaran Fatih Yıldız’ın öğrencileri, gelecek hafta sahasında lig ikincisi Hisareyn’i konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.