Tazeoğlu okurlarıyla buluştu

Gebze 21.02.2016 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tazeoğlu okurlarıyla buluştu

Sevilen yazar Tazeoğlu, “son çocuğum”  dediği “Aşkla Kal”ı okurlarına tanıttı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli kalemleri Kocaelili okuyucularla buluşturuyor. Büyükşehir, kültür sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde, son dönemin sevilen yazar ve şairlerinden Kahraman Tazeoğlu’nu, sevenleriyle bir araya getirdi. Sevilen yazar Tazeoğlu, son kitabı Aşkla Kal’ı Gebzeli okurlarına tanıttı. TAZEOĞLU’NA BÜYÜK İLGİ Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide vatandaşlar sevilen yazara büyük ilgi gösterdi. Yazar Tazeoğlu, söyleşide son kitabı “Aşkla Kal”ı anlattı. “AŞKLA KAL SON ÇOCUĞUM” Aşkla Kal adlı kitabıyla ilgili duygularını dile getiren Kahraman Tazeoğlu, “Bu kitap benim son çocuğum. Genç ve güzel dalgıç bir kızın dünya rekoruna hazırlanma evresinde başından geçen trajik bir olayı ve sonrasında yaşadığı büyük bir aşkı anlatıyor. Bu kitap ile aşkın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunun bir kere daha altını çizmek istedim” dedi. KİTAP FUARINA KOŞARAK GELİYORUM Kahraman Tazeoğlu kendisini okurlarıyla buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ederek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yazarlar ve okurları bir araya getirme konusunda son derece önemli çalışmalar yapıyor. Bunun en güzel örneği ise benim de her yıl koşarak geldiğim Kitap Fuarları oluyor. Bu anlayış için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. KİTAPLARINI İMZALADI Söyleşinin sonunda Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi yöneticisi Ufuk Eser, yazara çiçek takdim etti. Tazeoğlu da kültür merkezinden ayrılmadan önce okurları için kitaplarını imzalayarak, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Sevilen yazar Tazeoğlu, “son çocuğum”  dediği “Aşkla Kal”ı okurlarına tanıttı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli kalemleri Kocaelili okuyucularla buluşturuyor. Büyükşehir, kültür sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde, son dönemin sevilen yazar ve şairlerinden Kahraman Tazeoğlu’nu, sevenleriyle bir araya getirdi. Sevilen yazar Tazeoğlu, son kitabı Aşkla Kal’ı Gebzeli okurlarına tanıttı.

TAZEOĞLU’NA BÜYÜK İLGİ

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide vatandaşlar sevilen yazara büyük ilgi gösterdi. Yazar Tazeoğlu, söyleşide son kitabı “Aşkla Kal”ı anlattı.

“AŞKLA KAL SON ÇOCUĞUM”

Aşkla Kal adlı kitabıyla ilgili duygularını dile getiren Kahraman Tazeoğlu, “Bu kitap benim son çocuğum. Genç ve güzel dalgıç bir kızın dünya rekoruna hazırlanma evresinde başından geçen trajik bir olayı ve sonrasında yaşadığı büyük bir aşkı anlatıyor. Bu kitap ile aşkın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunun bir kere daha altını çizmek istedim” dedi.

KİTAP FUARINA KOŞARAK GELİYORUM

Kahraman Tazeoğlu kendisini okurlarıyla buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür ederek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yazarlar ve okurları bir araya getirme konusunda son derece önemli çalışmalar yapıyor. Bunun en güzel örneği ise benim de her yıl koşarak geldiğim Kitap Fuarları oluyor. Bu anlayış için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

KİTAPLARINI İMZALADI

Söyleşinin sonunda Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi yöneticisi Ufuk Eser, yazara çiçek takdim etti. Tazeoğlu da kültür merkezinden ayrılmadan önce okurları için kitaplarını imzalayarak, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.