19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TBMM BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ GTÜ’YE GELİYOR!

Gebze 21.12.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TBMM BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ GTÜ’YE GELİYOR!

Gebze Teknik Üniversitesi, Körfez Kent Konseyi ve Gençlik Komisyonu “Genç Türkiye Güçlü Gelecek” sloganı adı altında üniversite öğrencileri ile gerçekleştireceği programda önemli bir ismi ağırlayacak.

   Bu kapsamda TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Elazığ Milletvekili Ömer Serdar 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.00’da Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Konferans Salonu'nda gençlerle buluşacak. TBMM BOMBALANIRKEN ORADAYDI Türkiye Gençlik Komisyonu Genel Başkanı Burak Turan program hakkında yaptığı açıklamada “Katılımı ve kazanımı yüksek bir program için ter döküyoruz. Sayın Ömer Serdar gerek gayretiyle, gerek çalışmalarıyla gençlerimize müthiş örnek teşkil eden bir şahsiyet. Kendisi 15 Temmuz işgal girişimi esnasında TBMM bombalanırken oradaydı. Gençlerle paylaşacağı deneyimlerinin yanı sıra o tarihi gece yaşadığımız alçaklık hususunda anlatacakları eminim ki hepimizi derinden etkileyecek. Programın kusursuz geçmesi için tüm ekibimizi seferber ettik, Sayın Ömer Serdar’a İzmit pişmaniyesini tattıracak, sanayi şehrinin çalışkan gençlerine yakışır şekilde kendisini ağırlayacağız. 23 Aralık’ta sayın vekilimiz ömrünün en genç gününü yaşayacak, günlük iki gençlik konferansının ardından akşam tv41’de gençlerle vekilimiz canlı yayına katılacak. Programın her aşamasında gençliğin alın teri var. Eksiksiz çalışıyoruz.” dedi. “YENİ TÜRKİYE’DE GENÇLERİN ROLÜ” Programın mutfak aşamasını titizlikle sürdürdüklerini belirten Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli “Vekilimiz Sayın Ömer Serdar’ın deneyim ve tecrübelerini gençlere aktaracağı, tamamen gençlik, kariyer temalı bir program olacak. 23 Aralık Cuma günü gerçekleştireceğimiz programın her saatinde gençler ön planda olacak. Vekilimizle yapacağımız ziyaretler ve katılacağımız canlı yayın programı da dahil olmak üzere tüm programda üniversite öğrencilerimiz ile beraber olacağız. Ana temamız gençlik, yeni Türkiye’de gençlerin rolü” dedi.        
Gebze Teknik Üniversitesi, Körfez Kent Konseyi ve Gençlik Komisyonu “Genç Türkiye Güçlü Gelecek” sloganı adı altında üniversite öğrencileri ile gerçekleştireceği programda önemli bir ismi ağırlayacak.

 

 Bu kapsamda TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Elazığ Milletvekili Ömer Serdar 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 14.00’da Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Konferans Salonu'nda gençlerle buluşacak.

TBMM BOMBALANIRKEN ORADAYDI

Türkiye Gençlik Komisyonu Genel Başkanı Burak Turan program hakkında yaptığı açıklamada “Katılımı ve kazanımı yüksek bir program için ter döküyoruz. Sayın Ömer Serdar gerek gayretiyle, gerek çalışmalarıyla gençlerimize müthiş örnek teşkil eden bir şahsiyet. Kendisi 15 Temmuz işgal girişimi esnasında TBMM bombalanırken oradaydı. Gençlerle paylaşacağı deneyimlerinin yanı sıra o tarihi gece yaşadığımız alçaklık hususunda anlatacakları eminim ki hepimizi derinden etkileyecek. Programın kusursuz geçmesi için tüm ekibimizi seferber ettik, Sayın Ömer Serdar’a İzmit pişmaniyesini tattıracak, sanayi şehrinin çalışkan gençlerine yakışır şekilde kendisini ağırlayacağız. 23 Aralık’ta sayın vekilimiz ömrünün en genç gününü yaşayacak, günlük iki gençlik konferansının ardından akşam tv41’de gençlerle vekilimiz canlı yayına katılacak. Programın her aşamasında gençliğin alın teri var. Eksiksiz çalışıyoruz.” dedi.

“YENİ TÜRKİYE’DE GENÇLERİN ROLÜ”

Programın mutfak aşamasını titizlikle sürdürdüklerini belirten Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli “Vekilimiz Sayın Ömer Serdar’ın deneyim ve tecrübelerini gençlere aktaracağı, tamamen gençlik, kariyer temalı bir program olacak. 23 Aralık Cuma günü gerçekleştireceğimiz programın her saatinde gençler ön planda olacak. Vekilimizle yapacağımız ziyaretler ve katılacağımız canlı yayın programı da dahil olmak üzere tüm programda üniversite öğrencilerimiz ile beraber olacağız. Ana temamız gençlik, yeni Türkiye’de gençlerin rolü” dedi.


 


 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.