TCDD’ye 10 yeni hızlı tren geliyor.

14.04.2018 - 07:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TCDD’ye 10 yeni hızlı tren geliyor.

SIEMENS ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 10 yeni Velaro yüksek hızlı tren için 340 milyon euroluk sözleşme imzaladı. 3 yıl süreyle trenlerin bakım, onarım ve temizlik işlerini de kapsayan sözleşme ile Türkiye Velaro filosundaki tren sayısı da 17'ye çıktı. Siemens Ulaşım Sistemleri Bölümü CEO'su Sabrina Soussan, Velaro ailesinin büyümeye devam ettiğini belirterek, "Tren, tüm güçlü özelliklerini Türkiye'de tam olarak kullanabilmektedir ve bunu halihazırda günlük işletimde kanıtlamıştır" dedi..

SIEMENS ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (), 10 yeni Velaro yüksek  için 340 milyon euroluk sözleşme imzaladı. 3 yıl süreyle trenlerin bakım, onarım ve temizlik işlerini de kapsayan sözleşme ile  Velaro filosundaki tren sayısı da 17'ye çıktı. Siemens Ulaşım Sistemleri Bölümü CEO'su Sabrina Soussan, Velaro ailesinin büyümeye devam ettiğini belirterek, "Tren, tüm güçlü özelliklerini Türkiye'de tam olarak kullanabilmektedir ve bunu halihazırda günlük işletimde kanıtlamıştır" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.