TDED Gebze'den ‘Kitap Okuma’ Farkındalığı!

19.01.2020 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TDED Gebze'den ‘Kitap Okuma’ Farkındalığı!

Gebze Center AVM'de, bu yıl 10.su düzenlenen kitap fuarında her geçen gün Gebze'de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Gebze Şubesi "Biz Her Yerde Okur'uz" sloganıyla AVM'nin her katında kitap okudu. Düzenlenen kitap okuma etkinliği ile insanlara kitap okuma farkındalığı kazandırmayı hedeflediklerini belirten Şube Başkanı Musa Yaşaroğlu, insanların takdirleriyle karşılaştıklarını ve onların da gönüllü olarak Gebze bisiklet kulübü, TÜGVA Gebze şubesi, Cilinic Dentaline, 41 Genç 41 Gelecek Projesi öğrencileri, KENT-KA, KOŞYAZ Platformu, Gebze Trabzonlular Derneği gibi farklı yerlerden STK’ların da katıldıklarını belirtti. YAŞAROĞLU, DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ Yaşaroğlu, etkinliğe katılarak bizlere destek veren Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik'e, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Gençlik Merkezi müdürü Köksal Turan hocalarımıza hassaten teşekkür ediyoruz. Bu güzel etkinlik için çaba sarf eden Gebze Center yönetimine ve TDED Gebze ailesine şükranlarımızı sunuyoruz. Gebze ve bölge ilçelerimizde kültürel değerler üretmeye devam ederek şehre anlam katmaya devam edeceğiz." diye ekledi.

Gebze Center AVM'de, bu yıl 10.su düzenlenen kitap fuarında her geçen gün Gebze'de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Gebze Şubesi "Biz Her Yerde Okur'uz" sloganıyla AVM'nin her katında kitap okudu. Düzenlenen kitap okuma etkinliği ile insanlara kitap okuma farkındalığı kazandırmayı hedeflediklerini belirten Şube Başkanı Musa Yaşaroğlu, insanların takdirleriyle karşılaştıklarını ve onların da gönüllü olarak Gebze bisiklet kulübü, TÜGVA Gebze şubesi, Cilinic Dentaline, 41 Genç 41 Gelecek Projesi öğrencileri, KENT-KA, KOŞYAZ Platformu, Gebze Trabzonlular Derneği gibi farklı yerlerden STK’ların da katıldıklarını belirtti.

YAŞAROĞLU, DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Yaşaroğlu, etkinliğe katılarak bizlere destek veren Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik'e, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Gençlik Merkezi müdürü Köksal Turan hocalarımıza hassaten teşekkür ediyoruz. Bu güzel etkinlik için çaba sarf eden Gebze Center yönetimine ve TDED Gebze ailesine şükranlarımızı sunuyoruz. Gebze ve bölge ilçelerimizde kültürel değerler üretmeye devam ederek şehre anlam katmaya devam edeceğiz." diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.