19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tecrübe konuştu!

Kocaeli 14.12.2015 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tecrübe konuştu!

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın her hafta düzenlediği "Tecrübe Konuşuyor" etkinlikleri devam ediyor. Etkinliğin bu hafta ki konuğu Kocaeli Milletvekili ve KEFEK Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu oldu.  Bu haftaki münazara gündem değerlendirilmesinden hemen sonra başladı. Çekişmeli gecen münazaranın konusu; "Osmanlı Döneminde devşirme sisteminin toplum açısından yararlı mıdır zararlı mıdır "Münazaranın olumlu ve olumsuz yönleri anlatıldı. Yapılan oylamaların ardından kazanan taraf olumsuz yönleri oldu. TECRÜBE KONUŞUYOR AK Parti İl Binasında gerçekleşen bugünkü toplantının konuşmacısı Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman eşi ile birlikte katıldılar. Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği ile ilgili öğrencilere bilgi aktaran Katırcıoğlu, öğrencilerle birlikte olmanın memnuniyetini de dile getirdi. Kocaeli İl Başkanlığımızda 'Tecrübe Konuşuyor' etkinliği kapsamında gençlerimizle bir araya geldik. KEFEK nedir, çalışma alanları, projeler, kadınların sorunları hakkında konuştuk. Bu güzel buluşma için emeği geçenlere teşekkürler.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın her hafta düzenlediği "Tecrübe Konuşuyor" etkinlikleri devam ediyor. Etkinliğin bu hafta ki konuğu Kocaeli Milletvekili ve KEFEK Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu oldu.  Bu haftaki münazara gündem değerlendirilmesinden hemen sonra başladı. Çekişmeli gecen münazaranın konusu; "Osmanlı Döneminde devşirme sisteminin toplum açısından yararlı mıdır zararlı mıdır "Münazaranın olumlu ve olumsuz yönleri anlatıldı. Yapılan oylamaların ardından kazanan taraf olumsuz yönleri oldu.

TECRÜBE KONUŞUYOR

AK Parti İl Binasında gerçekleşen bugünkü toplantının konuşmacısı Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman eşi ile birlikte katıldılar. Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği ile ilgili öğrencilere bilgi aktaran Katırcıoğlu, öğrencilerle birlikte olmanın memnuniyetini de dile getirdi. Kocaeli İl Başkanlığımızda 'Tecrübe Konuşuyor' etkinliği kapsamında gençlerimizle bir araya geldik. KEFEK nedir, çalışma alanları, projeler, kadınların sorunları hakkında konuştuk. Bu güzel buluşma için emeği geçenlere teşekkürler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.