19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tecrübelerini aktaracak!

Kocaeli 26.11.2016 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tecrübelerini aktaracak!

Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, partisinin il binasında basın açıklaması düzenledi.

  Açıklamasında SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “Bildiğiniz gibi 30 Ekim’de Genel Kongremizi gerçekleştirdik. Son dönemin en heyecanlı kongresini gerçekleştirdik. Yeni idare kadromuz oluşturuldu. Kongremizde dört değerli arkadaşımız yönetim yer aldı. Benim haricimde Recep Sarıdoğan, Reyhan Şengül ve Hayrullah Emret Küçük katıldı. Kongremizden sonra partimiz yeni bir atılım yapacak. Genel Başkanımız hem iç hem dış politikada engin bilgi ve tecrübesiyle tüm teşkilatlara birikimini aktaracaktır. Bu kongreden sonra biz de SP İl olarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışacağız” dedi.  ‘YENİ İL BİNASI’ Devamında Ejderoğlu, “27 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Sabancı Kültür Merkezi’nde saygıdeğer Genel Başkanımızın katılımıyla İl Divanımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca yeni il binamızın çalışmaları da tamamlanmak üzere. O güne yetiştirerek yeni binamızı açacağız. Yine o akşam STK’ler, odalar ve iş adamlarından çok değerli misafirlerle Genel Başkanımız The Ness Hotel’de bir araya gelecek” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, partisinin il binasında basın açıklaması düzenledi.

 

Açıklamasında SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “Bildiğiniz gibi 30 Ekim’de Genel Kongremizi gerçekleştirdik. Son dönemin en heyecanlı kongresini gerçekleştirdik. Yeni idare kadromuz oluşturuldu. Kongremizde dört değerli arkadaşımız yönetim yer aldı. Benim haricimde Recep Sarıdoğan, Reyhan Şengül ve Hayrullah Emret Küçük katıldı. Kongremizden sonra partimiz yeni bir atılım yapacak. Genel Başkanımız hem iç hem dış politikada engin bilgi ve tecrübesiyle tüm teşkilatlara birikimini aktaracaktır. Bu kongreden sonra biz de SP İl olarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışacağız” dedi.

 ‘YENİ İL BİNASI’

Devamında Ejderoğlu, “27 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Sabancı Kültür Merkezi’nde saygıdeğer Genel Başkanımızın katılımıyla İl Divanımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca yeni il binamızın çalışmaları da tamamlanmak üzere. O güne yetiştirerek yeni binamızı açacağız. Yine o akşam STK’ler, odalar ve iş adamlarından çok değerli misafirlerle Genel Başkanımız The Ness Hotel’de bir araya gelecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.