Tedbirler işe yaradı, kazalar azaldı

Kocaeli 15.08.2019 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tedbirler işe yaradı, kazalar azaldı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bayram süresince alınan tedbirler çerçevesinde kazalarda önemli ölçüde azalmalar yaşanırken yapılan kontrollerde 329 sürücüye çeşitli kural eksikliği ve ihlallerinden 131 bin 172 TL idari para cezası kesildi. 131 BİN 172 TL Kocaeli İl Jandarma ve İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgelerinde arife günü ve bayram tatili süresine gerçekleştirilen denetimlerde 7 bin 584 araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 329 sürücüye çeşitli kural eksikliği ve ihlallerinden 131 bin 172 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca 59 araç trafikten men edilirken 14 sürücünün belgesine geçici olarak geri alındı. DENETİMLER SAYESİNDE Özellikle Kandıra yolunda havadan ve karadan gerçekleştirilen denetimler sayesinde bu bayram sadece 1 adet hafif yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Ölüm yolunda bu bayram alınan tedbirler sayesinde herhangi bir ölümlü kaza yaşanmadı. Jandarma bölgesi genelinde ise toplamda yaşanan 10 adet yaralamalı trafik kazasında 22 vatandaş hafif yaralandı.  Bu bayram geçen yıl kurban bayramına göre alından tedbir ve yapılan denetimler sayesinde kazalarda 67 oranında azalma oldu.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bayram süresince alınan tedbirler çerçevesinde kazalarda önemli ölçüde azalmalar yaşanırken yapılan kontrollerde 329 sürücüye çeşitli kural eksikliği ve ihlallerinden 131 bin 172 TL idari para cezası kesildi. 131 BİN 172 TL Kocaeli İl Jandarma ve İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgelerinde arife günü ve bayram tatili süresine gerçekleştirilen denetimlerde 7 bin 584 araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 329 sürücüye çeşitli kural eksikliği ve ihlallerinden 131 bin 172 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca 59 araç trafikten men edilirken 14 sürücünün belgesine geçici olarak geri alındı.

DENETİMLER SAYESİNDE

Özellikle Kandıra yolunda havadan ve karadan gerçekleştirilen denetimler sayesinde bu bayram sadece 1 adet hafif yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Ölüm yolunda bu bayram alınan tedbirler sayesinde herhangi bir ölümlü kaza yaşanmadı. Jandarma bölgesi genelinde ise toplamda yaşanan 10 adet yaralamalı trafik kazasında 22 vatandaş hafif yaralandı.  Bu bayram geçen yıl kurban bayramına göre alından tedbir ve yapılan denetimler sayesinde kazalarda 67 oranında azalma oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.