“Tedirgin olmayın, Bağcılarspor’u yeneceğiz!”

Spor 16.09.2019 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Tedirgin olmayın, Bağcılarspor’u yeneceğiz!”

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Arnavutköy Belediyespor ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Bu karşılaşmanın ölçü olmaması gerektiğini vurgulayan Soyak, iyi bir futbol ortaya koyamadıklarının farkında olduğunu ancak Arnavutköy’ün çok güçlü bir takım olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Yunus Akman ve Yusuf Bayram’ın maç sabahı hasta oldukları için forma giyemediğini söyleyen Soyak, kafalarındaki ideal 11’i belirlediklerini ve Bağcılarspor karşısında kazanarak sezona 3 puanla başlayacaklarına inandığını söyledi. “BAĞCILARSPOR’U ANALİZ ETTİK” Soyak yaptığı açıklamada, “Gebze halkı asla tedirgin olmasın. Bağcılarspor’u geçtiğimiz Cumartesi günü Çengelköyspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını izleyerek analizlerimizi yaptık. Suni çim olmasına rağmen güzel bir sahada oynayacağız. Bağcılarspor’u yenerek sezona iyi başlayacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, Arnavutköy Belediyespor ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrasında önemli açıklamalar yaptı. Bu karşılaşmanın ölçü olmaması gerektiğini vurgulayan Soyak, iyi bir futbol ortaya koyamadıklarının farkında olduğunu ancak Arnavutköy’ün çok güçlü bir takım olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Yunus Akman ve Yusuf Bayram’ın maç sabahı hasta oldukları için forma giyemediğini söyleyen Soyak, kafalarındaki ideal 11’i belirlediklerini ve Bağcılarspor karşısında kazanarak sezona 3 puanla başlayacaklarına inandığını söyledi.

“BAĞCILARSPOR’U ANALİZ ETTİK”

Soyak yaptığı açıklamada, “Gebze halkı asla tedirgin olmasın. Bağcılarspor’u geçtiğimiz Cumartesi günü Çengelköyspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını izleyerek analizlerimizi yaptık. Suni çim olmasına rağmen güzel bir sahada oynayacağız. Bağcılarspor’u yenerek sezona iyi başlayacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.