Tehlike Yaratıyorlar!

Gebze 22.03.2018 - 00:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tehlike Yaratıyorlar!

Bölgemizde, çek çek adı verilen motorlu araçları ve el arabaları ile hurda malzeme, çöpten kağıt ve katı atık toplayanlar trafiği tehlikeye atmaya devam ediyor. Vatandaşlar özellikle hava karardıktan sonra her hangi bir uyarı ışığı olmayan bu tür araçların trafikte büyü tehlike yarattığını söyleyerek, yerel yönetimleri göreve çağırıyor. Zabıta ekipleri zaman zaman yaptıkları operasyonlar ile bu tür araçları toplayarak trafiğe çıkmasını önlemeye çalışsa da özellikle Suriyeli sığınmacıların göçü ile sayısı artan atık toplayıcıları, günün her hangi bir saatinde trafiğin en işlek olduğu bölgelerde dahi umarsızca trafikte tehlikeye atıyor. Hayatlarını da tehlikeye atan bu kişilerin, çeşitli metruk binaları da depo olarak kullanarak, yine patlama ve benzeri tehlikeli olaylara zemin hazırlıyor. 

Bölgemizde, çek çek adı verilen motorlu araçları ve el arabaları ile hurda malzeme, çöpten kağıt ve katı atık toplayanlar trafiği tehlikeye atmaya devam ediyor. Vatandaşlar özellikle hava karardıktan sonra her hangi bir uyarı ışığı olmayan bu tür araçların trafikte büyü tehlike yarattığını söyleyerek, yerel yönetimleri göreve çağırıyor.

Zabıta ekipleri zaman zaman yaptıkları operasyonlar ile bu tür araçları toplayarak trafiğe çıkmasını önlemeye çalışsa da özellikle Suriyeli sığınmacıların göçü ile sayısı artan atık toplayıcıları, günün her hangi bir saatinde trafiğin en işlek olduğu bölgelerde dahi umarsızca trafikte tehlikeye atıyor. Hayatlarını da tehlikeye atan bu kişilerin, çeşitli metruk binaları da depo olarak kullanarak, yine patlama ve benzeri tehlikeli olaylara zemin hazırlıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.