GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

TEİAŞ Gebze’de yeraltına kablo döşetecek

Gebze 13.08.2020 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TEİAŞ Gebze’de yeraltına kablo döşetecek

TEİAŞ, Gebze’de Dünya Bankası destekli yeraltı güç kablosu bağlantı işleri yaptırmak için ihale yapacak. TEİAŞ, Gebze’de Dünya Bankası destekli yeraltı güç kablosu bağlantı işleri yaptırmak için ihale yapacak.  Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası kredisiyle finanse edilen Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi (REIP) Ek Finansmanı kapsamında hazırlanan 400 kV-Gebze GIS-Kroman Çelik GIS & Kroman Çelik GIS-Deri OSB GIS & Deri OSB GIS-Tepeören TM Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı İşleri için ihale açtı.  İhale 14 Ekim 2020 günü, saat 14.00’te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Beyaz Salon, Nasuh Akar Mah., Türk Ocağı Cad., No:12, 4. Kat, T-BLOK, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. 5 YILLIK TAMİR İŞLERİ DE DAHİL İhale konusu işler kapsamında; 400 kV-Gebze GIS-Kroman Çelik GIS (Lot 1), Kroman Çelik GIS-Deri OSB GIS (Lot 2), Deri OSB GIS-Tepeören TM (Lot 3) Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı İşleri için Malların Temini (400 kV çapraz-bağlı polietilen (XLPE) izoleli güç kabloları ve aksesuarları, fiber optik kablolar ve aksesuarları), testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve garanti süresinin bitiminden sonra, 5 yıllık tamir işleri de dahil olmak üzere, istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi gerekiyor.  5250 TL ŞARTNAME BEDELİ İhaleye katılmak isteyenler, 5.250 lira veya 750 Dolar şartname bedeli yatıracaklar.  Teklifler en geç 14 Ekim 2020 tarihinde saat 14.00’e kadar ihalenin yapılacağı adrese teslim edilecek.  İstekliler tekliflerini Gebze GIS-Kroman Çelik GIS Projesi (Lot 1) için 400.000,00 Euro; Kroman Çelik GIS-Deri OSB GIS Projesi (Lot 2) için 350.000,00 Euro; Deri OSB GIS-Tepeören TM Projesi (Lot 3) için 350.000,00 Euro ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminatla birlikte teslim edecekler.

TEİAŞ, Gebze’de Dünya Bankası destekli yeraltı güç kablosu bağlantı işleri yaptırmak için ihale yapacak. TEİAŞ, Gebze’de Dünya Bankası destekli yeraltı güç kablosu bağlantı işleri yaptırmak için ihale yapacak.  Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası kredisiyle finanse edilen Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu Projesi (REIP) Ek Finansmanı kapsamında hazırlanan 400 kV-Gebze GIS-Kroman Çelik GIS & Kroman Çelik GIS-Deri OSB GIS & Deri OSB GIS-Tepeören TM Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı İşleri için ihale açtı.  İhale 14 Ekim 2020 günü, saat 14.00’te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ), Beyaz Salon, Nasuh Akar Mah., Türk Ocağı Cad., No:12, 4. Kat, T-BLOK, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak.

5 YILLIK TAMİR İŞLERİ DE DAHİL

İhale konusu işler kapsamında; 400 kV-Gebze GIS-Kroman Çelik GIS (Lot 1), Kroman Çelik GIS-Deri OSB GIS (Lot 2), Deri OSB GIS-Tepeören TM (Lot 3) Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı İşleri için Malların Temini (400 kV çapraz-bağlı polietilen (XLPE) izoleli güç kabloları ve aksesuarları, fiber optik kablolar ve aksesuarları), testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve garanti süresinin bitiminden sonra, 5 yıllık tamir işleri de dahil olmak üzere, istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi gerekiyor. 

5250 TL ŞARTNAME BEDELİ

İhaleye katılmak isteyenler, 5.250 lira veya 750 Dolar şartname bedeli yatıracaklar.  Teklifler en geç 14 Ekim 2020 tarihinde saat 14.00’e kadar ihalenin yapılacağı adrese teslim edilecek.  İstekliler tekliflerini Gebze GIS-Kroman Çelik GIS Projesi (Lot 1) için 400.000,00 Euro; Kroman Çelik GIS-Deri OSB GIS Projesi (Lot 2) için 350.000,00 Euro; Deri OSB GIS-Tepeören TM Projesi (Lot 3) için 350.000,00 Euro ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminatla birlikte teslim edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.