Tek başına iktidar! 1-0

Spor 13.10.2019 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tek başına iktidar! 1-0

NAZİLLİ’NİN NAMAĞLUP ÜNVANI DARICA STADI’NIN ÇİMLERİNE GÖMÜLDÜ

Darıca Gençlerbirliği artık zirvenin tek hakimi. 3.Lig 3.Grup’ta 8.haftaya namağlup lider Nazilli Belediyespor’un arkasında averajla 2.sırada giren Darıca Gençlerbirliği, evinde konuk ettiği Aydın ekibini Emre Pehlivan’ın penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek hem rakibinin yenilmezlik ünvanını elinden aldı, hem de liderlik koltuğuna oturdu. Darıca Gençlerbirliği bastı gaza gidiyor… 3.Lig 3.Grup’ta mücadele veren sarı yeşilli ekibimiz, ligin 8.haftasında sahasında konuk ettiği Nazilli Belediyespor’u 1-0 yenerek zirveye yerleşti. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin son saniyesine kadar sahada ayak basmadık yer bırakmayan sarı yeşilliler, 3 puanı söktü aldı. Puanını 18’e yükselten Darıca G.B, 8.maçında 6.galibiyetini alarak taraftarlarının mest etti. EMRE’LER NAZİLLİ’NİN İPİNİ ÇEKTİ Haftaya puan puana giren iki ekibin mücadelesi ayakta alkışlandı. Her iki takım da kora kor bir mücadele sergilerken, taraflar maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmakta güçlük çekti. Pozisyon anlamında kısır geçen ilk yarıdan gol sesi çıkmazken, Darıca G.B ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Taraftarının muhteşem desteğiyle rakibini bunaltan sarı yeşillilerde günün gizli kahramanlarından Emre Alan’ın 56.dakikada düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderen Emre Pehlivan, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. DARICA FARKI AÇABİLİRDİ Golden yalnızca 2 dakika sonra üst üste çalımlarla rakip yarı sahaya giren Emre Alan’ın pasında topla buluşan Ömer Demircan’ın uzak köşeye plase vuruşu direkte patladı. 64’te yine Emre Alan’ın başlattığı atakta topu önünde bulan Berat Eyüpoğlu kaleciye karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı göndererek çok net bir fırsattan faydalanamadı. 70’den sonra oyunu yarı sahamıza yıkarak beraberlik golü arayan Aydın temsilcisi, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve karşılaşma Darıca G.B’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.  
NAZİLLİ’NİN NAMAĞLUP ÜNVANI DARICA STADI’NIN ÇİMLERİNE GÖMÜLDÜ

Darıca Gençlerbirliği artık zirvenin tek hakimi. 3.Lig 3.Grup’ta 8.haftaya namağlup lider Nazilli Belediyespor’un arkasında averajla 2.sırada giren Darıca Gençlerbirliği, evinde konuk ettiği Aydın ekibini Emre Pehlivan’ın penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek hem rakibinin yenilmezlik ünvanını elinden aldı, hem de liderlik koltuğuna oturdu.

Darıca Gençlerbirliği bastı gaza gidiyor… 3.Lig 3.Grup’ta mücadele veren sarı yeşilli ekibimiz, ligin 8.haftasında sahasında konuk ettiği Nazilli Belediyespor’u 1-0 yenerek zirveye yerleşti. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin son saniyesine kadar sahada ayak basmadık yer bırakmayan sarı yeşilliler, 3 puanı söktü aldı. Puanını 18’e yükselten Darıca G.B, 8.maçında 6.galibiyetini alarak taraftarlarının mest etti.

EMRE’LER NAZİLLİ’NİN İPİNİ ÇEKTİ

Haftaya puan puana giren iki ekibin mücadelesi ayakta alkışlandı. Her iki takım da kora kor bir mücadele sergilerken, taraflar maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmakta güçlük çekti. Pozisyon anlamında kısır geçen ilk yarıdan gol sesi çıkmazken, Darıca G.B ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Taraftarının muhteşem desteğiyle rakibini bunaltan sarı yeşillilerde günün gizli kahramanlarından Emre Alan’ın 56.dakikada düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderen Emre Pehlivan, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

DARICA FARKI AÇABİLİRDİ

Golden yalnızca 2 dakika sonra üst üste çalımlarla rakip yarı sahaya giren Emre Alan’ın pasında topla buluşan Ömer Demircan’ın uzak köşeye plase vuruşu direkte patladı. 64’te yine Emre Alan’ın başlattığı atakta topu önünde bulan Berat Eyüpoğlu kaleciye karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı göndererek çok net bir fırsattan faydalanamadı. 70’den sonra oyunu yarı sahamıza yıkarak beraberlik golü arayan Aydın temsilcisi, yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve karşılaşma Darıca G.B’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.