GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tek Gıda İş Sendikası indirim anlaşması imzaladı

Gebze 27.03.2017 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tek Gıda İş Sendikası indirim anlaşması imzaladı

Gebze'de bulunan Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi, üyelerine yönelik indirim anlaşmasına bir yenisini daha ekledi. Gebze'nin önde gelen gözlükçülerinden olan Azra Optik ve Maya Optik firmaları ile yapılan anlaşmaya göre üyeler güneş gözlükleri ve optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağladı.

Gebze'de bulunan Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi, üyelerine yönelik indirim anlaşmasına bir yenisini daha ekledi. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi üyeleri ve ailelerinin faydalanacağı anlaşmaya göre güneş gözlükleri ile optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağlandı. Tatlıkuyu'da bulunan Azra Optik'te gerçekleşen imza törenine Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Zeynel Öztaş ve yönetimi ile birlikte Azra Optik sahibi Recep Dilsiz katıldı. YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI İmzalanan indirim protokolüne göre Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi üyeleri ve aileleri Azra Optik ve Maya Optik'ten yapacakları gözlük alışverişinde yüzde 50'ye varan indirim imkanından faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan Azra Optik ve Maya Optik Sahibi Recep Dilsiz, "Azra Optik ve Maya Optik olarak çeşitli sendikalarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla indirim anlaşmalarımız devam ediyor. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi ile yaptığımız anlaşmayla sendika üyelerinin yanı sıra eş ve çocukları da indirimden faydalanabilecek." dedi. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Zeynel Öztaş da kendilerine bu imkanı sağlayan Azra Optik sahibi Recep Dilsiz'e teşekkür etti.
Gebze'de bulunan Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi, üyelerine yönelik indirim anlaşmasına bir yenisini daha ekledi. Gebze'nin önde gelen gözlükçülerinden olan Azra Optik ve Maya Optik firmaları ile yapılan anlaşmaya göre üyeler güneş gözlükleri ve optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağladı.

Gebze'de bulunan Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi, üyelerine yönelik indirim anlaşmasına bir yenisini daha ekledi. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi üyeleri ve ailelerinin faydalanacağı anlaşmaya göre güneş gözlükleri ile optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağlandı. Tatlıkuyu'da bulunan Azra Optik'te gerçekleşen imza törenine Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Zeynel Öztaş ve yönetimi ile birlikte Azra Optik sahibi Recep Dilsiz katıldı.

YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI

İmzalanan indirim protokolüne göre Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi üyeleri ve aileleri Azra Optik ve Maya Optik'ten yapacakları gözlük alışverişinde yüzde 50'ye varan indirim imkanından faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan Azra Optik ve Maya Optik Sahibi Recep Dilsiz, "Azra Optik ve Maya Optik olarak çeşitli sendikalarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla indirim anlaşmalarımız devam ediyor. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi ile yaptığımız anlaşmayla sendika üyelerinin yanı sıra eş ve çocukları da indirimden faydalanabilecek." dedi. Tek Gıda İş Sendikası Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Zeynel Öztaş da kendilerine bu imkanı sağlayan Azra Optik sahibi Recep Dilsiz'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.