“Tek sıkıntılı yer Darıca değil!”

Spor 13.12.2018 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Tek sıkıntılı yer Darıca değil!”

“Tek sıkıntılı yer Darıca değil!”

Cumartesi günü sahasında Tarsus İ.Y ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği’nin deneyimli teknik direktörü Müjdat Yalman, gazetemize açıklamalarda bulundu. Kaliteli ve yetenekli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten 69 yaşındaki çalıştırıcı, oyuncuların zor şartlarda topladığı 17 puana vurgu yaptı. Türkiye’de bir çok kulübün zor günler geçirdiğini hatırlatarak, sadece sıkıntı yaşayan kulübün Darıca G.B olmadığını söyleyen Yalman, önemli olanın zor durumda ayakta kalmak olduğunu belirtti. HEDEFLERİ KONUŞMAK İÇİN ERKEN Darıca Gençlerbirliği’ndeki hedefleriyle ilgili konuşmanın erken olduğunu söyleyen Yalman, ‘’Öncelikli hedefimiz ligde ve kupada oynayacağımız Tarsus İ.Y ve Antalyaspor maçları. Kupa elbette önemli bir prestij, ancak Tarsus İ.Y karşılaşması bizim için hedef maçı. Bu nedenle evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak ligde ilk devreye moralli girmek istiyoruz. Alacağımız sonuçlar bizi hedefe götürecek’’dedi.
“Tek sıkıntılı yer Darıca değil!”

Cumartesi günü sahasında Tarsus İ.Y ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği’nin deneyimli teknik direktörü Müjdat Yalman, gazetemize açıklamalarda bulundu. Kaliteli ve yetenekli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten 69 yaşındaki çalıştırıcı, oyuncuların zor şartlarda topladığı 17 puana vurgu yaptı. Türkiye’de bir çok kulübün zor günler geçirdiğini hatırlatarak, sadece sıkıntı yaşayan kulübün Darıca G.B olmadığını söyleyen Yalman, önemli olanın zor durumda ayakta kalmak olduğunu belirtti.

HEDEFLERİ KONUŞMAK İÇİN ERKEN

Darıca Gençlerbirliği’ndeki hedefleriyle ilgili konuşmanın erken olduğunu söyleyen Yalman, ‘’Öncelikli hedefimiz ligde ve kupada oynayacağımız Tarsus İ.Y ve Antalyaspor maçları. Kupa elbette önemli bir prestij, ancak Tarsus İ.Y karşılaşması bizim için hedef maçı. Bu nedenle evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak ligde ilk devreye moralli girmek istiyoruz. Alacağımız sonuçlar bizi hedefe götürecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.