Tek tek alındılar

28.02.2017 - 07:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tek tek alındılar

Polis ekipleri 40 adrese eş zamanlı baskın düzenledi.Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplerin de katıldığı operasyonda çok sayıda gözaltı var.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü  ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 35 kişinin yakalanması için  Şişli ve Kağıthane'de 40 adrese operasyon düzenledi.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden saat 05.00 sıralarında hareket eden  ekipler konvoy halinde operasyon yapılacak adreslere ulaştı. Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplerin de  katıldığı operasyonda, önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı. Koçbaşları  ile kapıları kırılan binalarda bir süre arama yapan polisler, çok sayıda kişiyi  gözaltına aldı. Çevik Kuvvet otobüsüne bindirilen bu kişiler, Haseki eğitim ve  Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet  Müdürlüğü'ne götürüldü.KAPILAR KIRILDI
Polis ekipleri 40 adrese eş zamanlı baskın düzenledi.Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplerin de katıldığı operasyonda çok sayıda gözaltı var.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü  ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 35 kişinin yakalanması için  Şişli ve Kağıthane'de 40 adrese operasyon düzenledi.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden saat 05.00 sıralarında hareket eden  ekipler konvoy halinde operasyon yapılacak adreslere ulaştı. Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı ekiplerin de  katıldığı operasyonda, önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı.

Koçbaşları  ile kapıları kırılan binalarda bir süre arama yapan polisler, çok sayıda kişiyi  gözaltına aldı. Çevik Kuvvet otobüsüne bindirilen bu kişiler, Haseki eğitim ve  Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet  Müdürlüğü'ne götürüldü.KAPILAR KIRILDI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.