Tek yol 3 puan

Spor 24.03.2017 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tek yol 3 puan

KREDİSİNİ TÜKETEN DARICA GENÇLERBİRLİĞİ HER MAÇA FİNAL HAVASINDA ÇIKACAK

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yarışında var olma adına yine çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarın sahasında Orhangazispor’u konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimizde tek hedef 3 puan. 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk yolunda kredisini tüketen Darıca Gençlerbirliği, ligin 28.haftasında yarın sahasında Orhangazispor’u konuk edecek. Zirvenin 8 puan gerisinde bulunan sarı yeşilli temsilcimiz, ligde orta sıralarda bulunan Bursa temsilcisi karşısında sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Darıca Gençlerbirliği’nde kritik maç öncesinde sakatlığı süren Cem Tosun ve sarı kart cezası bulunan Yusuf Orhan forma giyemeyecek. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak. İLK MAÇI KAZANMIŞTIK Temsilcimiz Darıca G.B, Orhangazispor ile tarihinde 10.kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 9 maçta sarı yeşilli temsilcimiz rakibini 7 kez mağlup ederek Bursa temsilcisine karşı bariz bir üstünlük kurdu. Rakibine 2 kez yenilen Darıca G.B, rakip ağları 14 kez sarsarken kalesinde ise 7 gol gördü. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı sarı yeşilli temsilcimiz, Cafercan Aksu’nun 87.dakikada attığı nefis frikik golüyle 1-0 kazanmıştı.
KREDİSİNİ TÜKETEN DARICA GENÇLERBİRLİĞİ HER MAÇA FİNAL HAVASINDA ÇIKACAK

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, şampiyonluk yarışında var olma adına yine çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarın sahasında Orhangazispor’u konuk edecek olan sarı yeşilli temsilcimizde tek hedef 3 puan.

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk yolunda kredisini tüketen Darıca Gençlerbirliği, ligin 28.haftasında yarın sahasında Orhangazispor’u konuk edecek. Zirvenin 8 puan gerisinde bulunan sarı yeşilli temsilcimiz, ligde orta sıralarda bulunan Bursa temsilcisi karşısında sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Darıca Gençlerbirliği’nde kritik maç öncesinde sakatlığı süren Cem Tosun ve sarı kart cezası bulunan Yusuf Orhan forma giyemeyecek. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak.

İLK MAÇI KAZANMIŞTIK

Temsilcimiz Darıca G.B, Orhangazispor ile tarihinde 10.kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 9 maçta sarı yeşilli temsilcimiz rakibini 7 kez mağlup ederek Bursa temsilcisine karşı bariz bir üstünlük kurdu. Rakibine 2 kez yenilen Darıca G.B, rakip ağları 14 kez sarsarken kalesinde ise 7 gol gördü. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı sarı yeşilli temsilcimiz, Cafercan Aksu’nun 87.dakikada attığı nefis frikik golüyle 1-0 kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.