TEKİN GÜVEN TAZELEDİ

22.03.2018 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TEKİN GÜVEN TAZELEDİ

Öz Tuzla-Topkapı Otobüsçüler Derneği Olağan kongresi Pendik Green Park Otel'de yapıldı. Metin Tekin güven tazeleyerek yeni dönemde de görevine devam edecek.

175 üyeye sahip olan Öz Tuzla-Topkapı Otobüsçüler Derneği'nin yeni dönemine başkan olabilmek için  Mehmet Tekin, Hantemir Güneş, Cemal Soydaş yarışltı. 3 başkan adayı olan kongreye üyeler yoğun ilgi gösterdi.Kongrenin açılış konuşmasını yapan dernek ikinci başkanı Mehmet Kamil Akbaba divan kurulunun oluşnması için Abbas Sır, Sedat Şahin ve Göksel Ovacık'ı önerdi. Üyelerin kabulu ile divan kongre sürecini ve gündem maddelerinin uygulanmasını başlattı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongre gündemi faaliyet raporunun okunması ile devam etti. Faaliyet raporunu okumak ve salondaki tüm üyelere hitap etmek üzere kürsüye çıkan derneğin mevcut başkanı ve yeni dönem başkan adayı Mehmet Tekin,"Kongremizin böyle mübarek bir güne denk gelmesi hayırlara vesile olur inşallah. Vicdanımız rahat, sizlerin gözünüzün içinize bakarak, öbür tarafta da kolayca hesabını verebileceğimiz bir aşamayı geride bırakıyoruz. Biz sizin yüzünüze bakmak yerine yere bakacak bir karaktere sahip değiliz. Şayet bir dönem da bize görev verirseniz sizin menfaatlerinizi en iyi şekilde korumaya devam etmek istiyoruz. "dedi. Dönemi boyunca yapılan icraat ve faaliyetleri içeren sunum ve konuşmalarını yapan Tekin yarışan diğer iki adayada başarılar diledi.  DEMOKRASİ ÖRNEĞİ VERDİLER Tekin'in ardından derneğin bir  diğer adayı Cemal Soydaş'da salonu dolduran üyelere yönelik bir konuşma yaptı. Mehmet Tekin'e yönelik eleştirilerde bulunan Soydaş kendi döneminde yapacağı icraatlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanetemir Güneş daha ılımlı bir kürsü konuşması ile sırasını tamamlarken, asdayların destekçileri de divan kuruluna adını yazdırarark üyelere yönelik konuşmalarını gerçekleştirdiler. Yemek arası verilen olağan genel kurulda 3 aday tekrar kürsüye gelerek önceki konuşmalarda ki itham ve eleştirilere karşı cevap hakkı kullandılar. Daha sonra önce hasta olan, hasyası olan üyelerden başlamak üzere tüm üyeler sırayla sandığa geldiler. 5 kişinin gelmediği 2 oyun geçersiz olduğu kongrede 168 oy geçerli kabul edildi. Oy dağılımına göre Hantemir Güneş 37 Cemal Soydaş 61, Mehmet Tekin ise 70 oy aldı ve şirketleşme kararı alan derneğpin yeni dönem yönetim kurulu başkanı Mehmet Tekin oldu.
Öz Tuzla-Topkapı Otobüsçüler Derneği Olağan kongresi Pendik Green Park Otel'de yapıldı. Metin Tekin güven tazeleyerek yeni dönemde de görevine devam edecek.

175 üyeye sahip olan Öz Tuzla-Topkapı Otobüsçüler Derneği'nin yeni dönemine başkan olabilmek için  Mehmet Tekin, Hantemir Güneş, Cemal Soydaş yarışltı. 3 başkan adayı olan kongreye üyeler yoğun ilgi gösterdi.Kongrenin açılış konuşmasını yapan dernek ikinci başkanı Mehmet Kamil Akbaba divan kurulunun oluşnması için Abbas Sır, Sedat Şahin ve Göksel Ovacık'ı önerdi. Üyelerin kabulu ile divan kongre sürecini ve gündem maddelerinin uygulanmasını başlattı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongre gündemi faaliyet raporunun okunması ile devam etti. Faaliyet raporunu okumak ve salondaki tüm üyelere hitap etmek üzere kürsüye çıkan derneğin mevcut başkanı ve yeni dönem başkan adayı Mehmet Tekin,"Kongremizin böyle mübarek bir güne denk gelmesi hayırlara vesile olur inşallah. Vicdanımız rahat, sizlerin gözünüzün içinize bakarak, öbür tarafta da kolayca hesabını verebileceğimiz bir aşamayı geride bırakıyoruz. Biz sizin yüzünüze bakmak yerine yere bakacak bir karaktere sahip değiliz. Şayet bir dönem da bize görev verirseniz sizin menfaatlerinizi en iyi şekilde korumaya devam etmek istiyoruz. "dedi. Dönemi boyunca yapılan icraat ve faaliyetleri içeren sunum ve konuşmalarını yapan Tekin yarışan diğer iki adayada başarılar diledi. 

DEMOKRASİ ÖRNEĞİ VERDİLER

Tekin'in ardından derneğin bir  diğer adayı Cemal Soydaş'da salonu dolduran üyelere yönelik bir konuşma yaptı. Mehmet Tekin'e yönelik eleştirilerde bulunan Soydaş kendi döneminde yapacağı icraatlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanetemir Güneş daha ılımlı bir kürsü konuşması ile sırasını tamamlarken, asdayların destekçileri de divan kuruluna adını yazdırarark üyelere yönelik konuşmalarını gerçekleştirdiler. Yemek arası verilen olağan genel kurulda 3 aday tekrar kürsüye gelerek önceki konuşmalarda ki itham ve eleştirilere karşı cevap hakkı kullandılar. Daha sonra önce hasta olan, hasyası olan üyelerden başlamak üzere tüm üyeler sırayla sandığa geldiler. 5 kişinin gelmediği 2 oyun geçersiz olduğu kongrede 168 oy geçerli kabul edildi. Oy dağılımına göre Hantemir Güneş 37 Cemal Soydaş 61, Mehmet Tekin ise 70 oy aldı ve şirketleşme kararı alan derneğpin yeni dönem yönetim kurulu başkanı Mehmet Tekin oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.