19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TEKNİK ADAM BELLİ OLDU

Spor 02.05.2017 - 19:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TEKNİK ADAM BELLİ OLDU

Boşalan teknik direktörlük görevine, gençlik geliştirme program sorumlu olarak hizmet eden o isim getirildi.

Timsah Arena'da Galatasaray'a 5-0 yenildikten sonra teknik direktörü Mutlu Topçu'nun istifa etmesinin ardından Bursaspor, kalan 5 haftada görev yapacak yeni teknik direktörü duyurdu. YİNE İÇİNDEN ÇIKIYOR Yeşil-Beyazlılar, ligde kalan 5 hafta için gençlik geliştirme problem sorumlusu olarak görev yapan Adnan Örnek'i, takımın başına geçirdiğini açıkladı.
Boşalan teknik direktörlük görevine, gençlik geliştirme program sorumlu olarak hizmet eden o isim getirildi.

Timsah Arena'da Galatasaray'a 5-0 yenildikten sonra teknik direktörü Mutlu Topçu'nun istifa etmesinin ardından Bursaspor, kalan 5 haftada görev yapacak yeni teknik direktörü duyurdu.

YİNE İÇİNDEN ÇIKIYOR

Yeşil-Beyazlılar, ligde kalan 5 hafta için gençlik geliştirme problem sorumlusu olarak görev yapan Adnan Örnek'i, takımın başına geçirdiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.