Teknofest 2019 Yarışma Başvuruları Başladı!

Gebze 14.12.2018 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Teknofest 2019 Yarışma Başvuruları Başladı!

TEKNOFEST Roket ve Savaşan İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışmalarının ikincisi için başvuru süreci başladı.

Eylül ayında startı verilen ve İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilen, Gebze Teknik Üniversitesi’nin de paydaşları olarak içinde yer aldığı TEKNOFEST etkinliği Roket ve Savaşan İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışmalarının ikincisi için başvuru süreci başladı. YARIŞMANIN AMACI İLGİYİ ARTTIRMAK Konu hakkında açıklama yapan yetkililer, TEKNOFEST 2019 Roket ve Savaşan İHA yarışmaları lise, üniversite ve üniversite üzeri yarışmacılara açık olacağını belirtirken, TEKNOFEST Roket Yarışmasının amacının da öğrencilerin uzay teknolojileri alanına ilgilerini arttırarak bu alandaki kabiliyetlerini geliştirmek olduğunu söyledi. 2 KATEGORİDEN OLUŞACAK Yarışma Alçak ve Yüksek irtifa olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşacağını belirten yetkililer, Kategorilerin ve tasarım gereksinimlerinin yarışma şartnamesinde belirtildiği söylediler. Yarışmada son Başvuru Tarihi ise 20 Aralık 2018 olurken ödüller ise şu şekilde olacak; Birincilik: 50.000 TL, İkincilik: 40.000 TL, Üçüncülük: 30.000 TL
TEKNOFEST Roket ve Savaşan İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışmalarının ikincisi için başvuru süreci başladı.

Eylül ayında startı verilen ve İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilen, Gebze Teknik Üniversitesi’nin de paydaşları olarak içinde yer aldığı TEKNOFEST etkinliği Roket ve Savaşan İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışmalarının ikincisi için başvuru süreci başladı.

YARIŞMANIN AMACI İLGİYİ ARTTIRMAK

Konu hakkında açıklama yapan yetkililer, TEKNOFEST 2019 Roket ve Savaşan İHA yarışmaları lise, üniversite ve üniversite üzeri yarışmacılara açık olacağını belirtirken, TEKNOFEST Roket Yarışmasının amacının da öğrencilerin uzay teknolojileri alanına ilgilerini arttırarak bu alandaki kabiliyetlerini geliştirmek olduğunu söyledi.

2 KATEGORİDEN OLUŞACAK

Yarışma Alçak ve Yüksek irtifa olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşacağını belirten yetkililer, Kategorilerin ve tasarım gereksinimlerinin yarışma şartnamesinde belirtildiği söylediler. Yarışmada son Başvuru Tarihi ise 20 Aralık 2018 olurken ödüller ise şu şekilde olacak; Birincilik: 50.000 TL, İkincilik: 40.000 TL, Üçüncülük: 30.000 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.