19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Teknopark’ GOSB Sanayicilerini ağırladı!

Gebze 27.10.2019 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Teknopark’ GOSB Sanayicilerini ağırladı!

GOSB’da faaliyet gösteren sanayicilerin bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaştığı, yönetimden beklentileri ile bölgede hizmet kalitesinin daha üst seviyeye çıkarılması için görüşlerini ifade ettiği aynı zamanda ziyaret edilen tesisin incelenerek bölgedeki ürün yelpazesinin ve firmaları tanıma fırsatının bulunduğu “Sanayici Sohbetleri” toplantılarının Ekim ayı buluşması, GOSB Teknopark A.Ş.’de, GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sait Turfanda‘nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya GOSB’da faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin yanı sıra, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’da katıldı. GOSB TEKNOPARK VE FİRMALARDAN SUNUM Toplantıda, GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sait Turfanda ile GOSB Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Tolga Bildirici tarafından yapılan sunumun ardından, GOSB Teknoparkta faaliyet gösteren White CAD Teknolojileri Ltd. Şti. firmasından Serhat Zengin, Hudop Teknoloji Hizmetleri A.Ş. firmasından Nedim Kebapçı, İnosens Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. firmasından İsmail Uzun, firmalarını tanıtan birer sunum yaptılar. Toplantıya katılım gösteren firmaların yetkilileri, Teknopark’ın faaliyetleri hakkında detaylı bilgiye erişme imkanı buldular.

GOSB’da faaliyet gösteren sanayicilerin bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaştığı, yönetimden beklentileri ile bölgede hizmet kalitesinin daha üst seviyeye çıkarılması için görüşlerini ifade ettiği aynı zamanda ziyaret edilen tesisin incelenerek bölgedeki ürün yelpazesinin ve firmaları tanıma fırsatının bulunduğu “Sanayici Sohbetleri” toplantılarının Ekim ayı buluşması, GOSB Teknopark A.Ş.’de, GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sait Turfanda‘nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya GOSB’da faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin yanı sıra, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’da katıldı.

GOSB TEKNOPARK VE FİRMALARDAN SUNUM

Toplantıda, GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sait Turfanda ile GOSB Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Tolga Bildirici tarafından yapılan sunumun ardından, GOSB Teknoparkta faaliyet gösteren White CAD Teknolojileri Ltd. Şti. firmasından Serhat Zengin, Hudop Teknoloji Hizmetleri A.Ş. firmasından Nedim Kebapçı, İnosens Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. firmasından İsmail Uzun, firmalarını tanıtan birer sunum yaptılar. Toplantıya katılım gösteren firmaların yetkilileri, Teknopark’ın faaliyetleri hakkında detaylı bilgiye erişme imkanı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.